… at den så repræsenterer den absolutte top af branchen fra både bureauer og virksomheder gør kun den videre proces endnu mere interessant.
Ai siger det her om mig: (Om Marius)
“Marius jagter den gode løsning − og som ofte handler det om at finde ud af hvor idéerne rent faktisk kan gøre en forskel.
Han har de sidste tre år lykkedes med at implementere kommerciel strategi i autentisk branded content med organisk performance.”
Hvorfor DDA?
“Det er vigtigt at vi hylder godt arbejde. Og det er vigtigt at vi hylder godt Dansk arbejde. Derfor DDA.
DDA er lidt særligt for mig, fordi det handler om mere end bare den gode idé. Jeg er nået til et sted i min
karriere hvor jeg ikke synes noget er rigtig godt, hvis det ikke finder den rigtige kanal at leve på.
Specielt derfor glæder jeg mig rigtig meget til at bedømme Best Use of Influencer.”
Hvorfor er jeg med i DDA?
“Det er vel egentlig dem som har peget på mig, som kan svare på det bedst. Men − jeg har en bred vifte af kompetencer trods et lidt
kort liv i den kreative branche. Fra KK til bureau i jagten på den gode idé, og fra bureau til brand med content og performance i førersædet.
Jeg har set lidt af hvert, og bryder mig ikke om at gøre tingene halvt. Og så er jeg helt vild med at diskutere godt – og dårligt – arbejde.”
Om Christian Doeleman-Lassen:
Christian Doeleman-Lassen er Director of Digital Marketing Strategy hos IIH Nordic. Han har arbejdet med SEO før Google, web analytics før Google Analytics, og generative AI før ChatGPT blev populært. Christian rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder om SEO strategi, performance marketing, web analytics og brugen af generative AI.
Hvorfor Danish Digital Award?
Den største styrke ved Danish Digital Award er, at juryen består af mere end 300 digitale eksperter fra marketing, IT og kommunikation. I modsætning til andre priser, som ofte uddeles af et snævert panel, er denne jury rigt repræsenteret med dygtige folk fra både annoncør- og bureausiden, hvilket sikrer en kvalificeret og retfærdig vurdering.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
Jeg deltager i Danish Digital Award, fordi jeg brænder for at anerkende nytænkning og solidt håndværk, som bidrager til branchens udvikling. Personligt ser jeg det som en mulighed for at lære af de bedste – ved at dykke ned i inspirerende cases, netværke med talentfulde personer, og forstå de tendenser, der driver branchen fremad.
Om Maja
Maja har de sidste 15 år arbejdet med bruger- og brandoplevelse indenfor feltet teknologi, digital produktudvikling og design. Først i DR, og for nuværende hos TV 2, hvor Maja siden 2018 har været chef for TV 2 Experience Design. Maja har derfor også dyb erfaring med digital transformation i mediebranchen, og med at udvikle digitale produkt porteføljer som dagligt bliver brugt af 1mio+ danskere, på tværs af segmenter.
Hvorfor DDA
DDA adskiller sig ved, at begge sider af bordet er repræsenteret, dels i de indsendte cases, og i jurygrupperne som består af medlemmer fra både kunde- og bureauside, hvilket giver en omfattende og meget holistisk tilgang til vurderingen af cases. Min erfaring er, at det netop er i krydsfeltet mellem den dybe bruger- og produktindsigt fra kundesiden i samspil med omfattende markedsindsigt fra bureausiden, at den sande magi opstår, til fordel for både kunderne og forretningen.
Hvorfor er jeg med i DDA
DDA fejrer både kreativ og strategisk excellence ved at fremhæve arbejde, som demonstrerer, at digitale produkter kan drive forretning fremad, ved at skabe reel værdi for både virksomheden og for kunderne – og spørger du mig, så skal man springe til, når man får muligheden for at benytte sin erfaring, til at være med til at hylde dem som sætter standarden højt.
Om Rasmus:
Rasmus Sanko er Chief Strategy Officer hos Charlie Tango og har igennem de sidste 25 år arbejdet med brugerdrevet design og digital strategi på tværs af den offentlige og private sektor. I løbet af årene har Rasmus været med til at udvikle banebrydende digitale løsninger for kunder indenfor bl.a. Fintech, Healthcare, Aviation og Proptech. Dernæst har Rasmus arbejdet med opbygning af servicedesign-teams og kreative organisationer i Helsinki, London og København.
I sit arbejde har Rasmus særligt fokus på etik, mangfoldighed, tilgængelighed og inklusion i design. Som han siger: ”Retvisende og inkluderende forståelse af brugerne, har aldrig været vigtigere; User research, UX og Service Design er afgørende for, at de AI-drevne løsninger vi skaber i dag, ender med at skabe – ægte og etisk – værdi for virksomhed eller organisation, individ og samfund.”
Hvorfor Danish Digital Award?
Jeg synes at det er vigtigt for udviklingen af de digitale brancher i Danmark, at vi samles og dyrker de fantastiske ideer, innovative strategier og blændende løsninger. Det skaber sammenhæng og konsensus om hvad god kvalitet er, og det gør os endnu bedre i stand til at spille på den internationale scene.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
Fordi det er vigtigt! Selvfølgelig støtter Charlie Tango, og jeg personligt, op omkring Danish Digital Awards. Samtidig er det voldsomt inspirerende at gå alle de spændende cases igennem, sammen med en fantastisk gruppe mennesker i juryen.
Om Thomas Bjerg
Thomas var manden bag et af Danmarks multi-award vindende kreative bureau – Very. Fra start har Thomas udfordret konventionerne inden for traditionel reklame. Community Marketing (ikke-forstyrrende marketing) og kultur har været omdrejningspunktet for hans arbejde, men altid med fokus på kundens forretning og bundlinje. Thomas er således manden bag flere lærebogseksempler på styrken og effekten af autentisitet i langsigtet brandarbejde, hvor Somersby lanceringen, Cannes guld for Ford og mere en 60 internationale priser for Volkswagen arbejdet kan nævnes.
Thomas er ejer og founder af Twenty, næstformand i DDA styregruppen, medejer af flere virksomheder.
Hvorfor Danish Digital Award?
Fordi det er her alle de bedste cases samles, vurderes og inspirerer til at skabe næste generation af digitale arbejder i topklasse. Det er det eneste awardshow i Danmark, som er digital native, og vi har brug for et sted at mødes for at diskutere og hædre det bedste digitale arbejde.
Samtidig er det jo bare interessant at se alle de super stærke cases, møde alle de dejlige mennesker og fejre de bedste i branchen.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
Fordi det har potentiale til at blive et internationalt show, som kan markedsføre Danmark, danske virksomheder og danske bureauer. Samtidig har jeg jo erfaringen fra de største internationale awardshows og opbygning af virksomheder. Dette – kombineret med min erfaring med bureau og kommunikation – håber jeg kan bidrage til at løfte DDA ind på den internationale scene.
Hvis jeg som næstformand i styregruppen kan være med til at udvikle et dansk awardshow og måske løfte det til et internationalt awardshow, så er vi lykkedes med et delmål. Den udfordring og rejse vil jeg gerne være med til at lykkes med.
Om Lars Gudbrandsson
Lars Gudbrandsson er CEO for IIH Nordic, bestyrelsesmedlem i to virksomheder, og strategisk rådgiver for CxO’er og bestyrelser.
Han har været nomineret til årets CMO, nomineret til AI & Data professional of the year, været på “Nordic 100 in Data, Analytics & AI listen”, samt været med i en række podcast, avis artikler, og TV interviews.
Der ud over er han keynote speaker på konferencer, bla. på Google Cloud Summit.
Men det er måske mere interessant hvad andre siger om Lars. En tidligere bureauprofil beskrev ham med følgende ord i en intro til en podcast:
“Lars er lidt af et multitalent. Han kan løbe 100 km, er teknisk anlagt og elsker data – og så er han i øvrigt en haj til performance marketing”
Hvorfor Danish Digital Award?
Det er her “toppen af poppen” samles – både mennesker og cases – og med en bredde og erfaring der ikke findes andre steder.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
At deltage i Danish Digital Award er en spændende og berigende oplevelse, af flere grunde. For det første giver det en unik mulighed for at fejre de ypperste digitale tiltag og innovationer i DK fra branchens eksperter og talenter.
For det andet er Danish Digital Award en fantastisk platform for netværk og læring. Ved at være en del af dette miljø, får jeg mulighed for at møde og udveksle ideer med andre faglig stærke marketeers, hvilket er enorm lærerigt.
Om Henrik Grubak
Henrik Grubak er blevet krediteret for sin afgørende rolle i skabelsen af Vice Virtues’ transformation fra en indholdsproducent til et globalt kreativt powerhouse med det edgy og progressive “culture first”-dna fra moderselskabet, VICE Media.
I samarbejde med Vice Virtue har Henrik Grubak skabt banebrydende arbejde i krydsfeltet mellem kultur og teknologi. Dette inkluderer Cannes Grand Prix, adDress The Future, verdens første digitale modekollektion, der løste det stadig voksende overforbrug af tøj blandt influencers, samt det Cannes Lions Grand Prix-vindende projekt Backup Ukraine, der giver borgerne i krigszoner mulighed for at lave 3D-scanninger af truet kulturarv ved hjælp af deres smartphones.
Henrik Grubak er debattør og foredragsholder inden for kreativitet og teknologi, især inden for emner som innovation, AI/AGI og Web3, hvor han skiller sig ud fra mængden.
Henrik Grubak står bag flere kommercielle NFT projekter, The Screenwear Papers som var den første globale rapport om forbrugernes holdninger til virtuelle varer, og har samarbejdet med den anerkendte arkitekt Bjarke Ingels om at opføre Metaverse’s første arkitekttegnede hovedkvarter.
Hvorfor Danish Digital Award?
Jeg synes, at vi i lille Danmark er super dygtige, når det handler om teknologi, indsigter, kreativitet og mod. Danish Digital Awards er showet hvor vi sammen fejrer den dybere forståelse af teknologisk udfordring, nyskabende tanker og evnen til at overvinde komplekse problemer. En hyldest til alle dem der tør tage alle de dristige valg, der skal til for at drive fremskridt og skabe forandringer. Og ikke mindst til alle som har præsenteret en løsning som måske ikke gav mening første gang ud fra kundernes kpi og roi.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
Jeg deltager i DDA, fordi det er vigtigt at anerkende alt det gode arbejde som bliver skabt. Jeg håber også at min profil og deltagelse kan være med til at skubbe endnu flere unge, alternativt tænkende mennesker ind i branchen. Hvis jeg kan inspirere andre, så er det hele arbejdet værd.
Om Mads Hofman Hansen
Mads Hofman Hansen er partner og CEO i digital bureauet Abtion, med kontorer i København og Odense. Hans karriere i den digitale branche spænder over to årtier, med væsentlige roller hos virksomheder som Magnetix (i dag Merkle), IMPACT og Creuna. Mads’ erfaring omfatter ikke kun ledelse og strategisk udvikling, men også en aktiv rolle i at investere i og stifte flere digitale virksomheder, hvor han også fungerer som rådgiver for flere startups.
Mads’ pionerarbejde og forskning inden for kunstig intelligens har gjort ham til en eftertragtet foredragsholder og konsulent på området. Hans evne til at koble forretningsudvikling med teknologi har cementeret hans position som en førende skikkelse inden for digital innovation.
Udover hans professionelle indsats, er Mads medstifter og bestyrelsesmedlem i Institut for 4-dages arbejdsuge, hvilket afspejler hans engagement i at fremme arbejdslivets kvalitet og balance. Han er også bestyrelsesmedlem i Creative Club, en del af GRAKOM, hvor han bidrager med sin ekspertise til at støtte digitalisering og innovation i branchen.
Hvorfor Danish Digital Award?
Jeg har altid været optaget af nye spændende og innovative løsninger. For mig er DDA en af de bredeste og mest omfavnende awards, vi har i Danmark. Har du lavet noget fedt, så er scenen din, og det synes jeg er appellerende. Her er det den ærlige og uafhængige løsning, der bliver vinderen, det fundament og koblingen med en række nøje udvalgte kategorier, gør det til en særlig award med internationalt potentiale.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
Det er vigtigt, at de gode løsninger bliver hædret, uden at der er nogen skjult agenda bag en nominering eller udmærkelse. Jeg vil gerne være med til at demokratisere mulighederne for at vinde, og det er netop, hvad vi kan i DDA. Som del af juryen er jeg garant for, at min stemme gives til den bedste løsning og ligeledes skabe opmærksomhed på DDA i al almindelighed.
Om Hilda:
Hilda er Direktør og Partner i det kreative bureau Ruby&Red. Hun trådte sine første branchesko hos pionererne i Signal Digital midt i halvfemserne og har siden arbejdet som projektleder og konceptudvikler i hhv. store og små, internationale og lokale bureauer. I dag udvikler hun både brand- og SoMe-strategier samt kreative koncepter for en bred vifte af virksomheder.
Hvorfor Danish Digital Award:
Danish Digital Award er blevet den mest spændende prisuddeling, fordi man blander bureauer og kunder. Dette giver et mindre rygklappende incitament for både indsendelser og vurderinger og en mere alsidig form for evaluering af det indsendte arbejde.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
Det er en fantastisk mulighed for mig at deltage i DDA, idet jeg er opdraget og uddannet af branchen til at vurdere og argumentere for holdninger til kommunikation, og det er en gave at fordybe sig i gode cases, der forhåbentligt også kan inspirere og flytte mig i mit arbejde.
Om Jesper Thyssen
Jesper Thyssen har igennem de seneste 8 år siddet for bordenden af Den Digitale Transformation i Danske Spil, hvor man har in-houset den digitale værdikæde fra tech-stack, data, medieaftaler og organisation. Jesper leder i dag en CRM og Digital marketingafdeling bestående af 18 medarbejdere på tværs af Owned & Paid media. Alle CRM, sociale- og digitale kampagner eksekveres in-house i dag, hvor kundeoplevelsen og digital innovation er i centrum på baggrund af de enorme mængder data Danske Spil arbejder med hver eneste dag.
Jesper har sammen med Danske Spil opnået en del priser og nomineringer for digitale indsatser, og i 2017 blev han udnævnt som september måneds digitale talent i Bureaubiz. Senest har han ramt den prestigefyldte The M-List hos Danske Markedsføring for transformationen i Danske Spil. Til DDA i foråret 2019 kulminerede rejsen med hele 5 priser, herunder Årets Digitale Virksomhed og Årets Digitale Profil. Jesper har været med til at digitalisere en retail mastodont som Danske Spil, hvor de i dag er en visionær digital virksomhed og driver en af Danmarks største eCommerce forretninger.
Jesper har igennem 12 år arbejdet med kommunikation og forretningsudvikling i det digitale univers, og er jævnligt foredragsholder til diverse konferencer.
Pr. 1. april 2021 er Jesper startet som Head of Marketing hos 3.
Hvorfor Danish Digital Award?
DDA er en fantastisk mulighed for at synliggøre de mange digitale visionære aktiviteter, som der knokles med for mange annoncører og bureauer rundt omkring i landet hver eneste dag. Vidensdeling er en altafgørende faktor for vores kontinuerlige udvikling, samt stræben efter at skabe de bedste oplevelser for de danske og internationale forbrugere. Derudover føles det rart at hylde de mennesker og virksomheder som gør en forskel, uanset om det omhandler ekstra profit på bundlinjen eller en optimal brugeroplevelse.
Personligt har jeg efterfølgende mærket større opbakning i organisationen i forbindelse med nomineringer til DDA, samt øget motivation hos de medarbejdere som dagligt arbejder med de cases vi indstiller.
Vi skal hylde hinanden i branchen og her er DDA for mig at se, det bedste sted at udleve drømmen.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
Jeg føler mig beæret over at være udvalgt til et awardshow af denne kaliber, så valget var knap så svært da jeg blev spurgt. Jeg lærer enormt meget af de mange dygtige mennesker i juryen og de nomineringer som vi ser fra alle deltagerne, det hele bruges som inspiration i videreudviklingen af mig selv og Danske Spil.
Jeg vil være med til at tegne rammerne for retningen for markedsføring i Danmark, hvor vi hylder de gode kundeoplevelser/relationer, og her er DDA en oplagt platform for at hjælpe visionære mennesker med at få synliggjort deres resultater.
Jeg glæder mig specielt meget over at DDA er blevet mere forretningsorienteret i år, for det er hvad vi skal levere i sidste ende – forretning og ikke enkeltstående løsninger.
Om Cecilie:
Cecilie er Chief Media Officer i Publicis Groupe og administrerende direktør for Publicis Media. Hun er uddannet sociolog fra Københavns Universitet. Hun har en stor interesse for medier, forbrugerindsigter og den gode kommunikation i kombination. Cecilie er ydermere aktiv i KreaKoms bestyrelse og deltager i Carbon Footprint Initiative sammen med Danske Medier.
Hvorfor DDA?
DDA er en award som appellerer bredt og som både favner den anderledes, innovative idé og den større, veleksekverede kampagne. Jeg synes, at DDA og awards generelt, er vigtig for synligheden af alt det gode arbejde der bliver lavet i Danmark og det er en vigtig del af inspirationen i mit eget daglige arbejde.
Hvorfor er jeg med?
Jeg synes det er et enormt stort privilegie at få lov til at læse og se alle de cases der bliver sendt ind. Det er en stor kilde til inspiration og viden om det danske marked. Jeg tilføjer selv en bred viden om medier og kampagner og bidrager med den viden i valg af cases og vindere.
Om Mads Fuhr
Mads Fuhr sidder til dagligt i direktionen hos AKQA – verdens mest prisvindende design- og innovationsbureau. I Danmark har han bl.a. ansvaret for det samlede leveranceapparat på tværs af de to kontorer i København og Århus, som samlet udgør 140 mand og derudover påtager han sig rollen som global partneransvarlig for en række internationale virksomheder.
Udover et skarpt fokus på forretningen, medarbejderne og ikke mindst kunderne, så bruger Mads sin tid indenfor salg, forretningsudvikling, rådgivning og som Keynote speaker til diverse konferencer i ind- og udland.
Han har de sidst 22 års tid helliget sig arbejdet med at forstå, udtænke samt støtte organisationer i deres rejse mod at skabe ekstraordinære, digitale oplevelser og dermed et stærkere forretningsmæssigt fundament. Det har han gjort for mere end 150 forskellige virksomheder i over 20 lande – startups, C20 til Fortune500 virksomheder. Det har givet ham en dyb indsigt og forståelse for, hvordan virksomheder organiserer sig og hvor udfordringer og muligheder opstår i mødet med teknologi og design.
Hvorfor Danish Digital Award?
DDA er pr. definition det største digitale award show i Danmark. På 10. år har vi insisteret på at identificere og hylde de virksomheder, som tør vise hvad der er muligt – ikke mindst set i lyset af at verden kun er blevet mere kompleks og teknologien mere avanceret. Det stiller kæmpe krav til organisationer, systemer, løsninger og teknologier, men så sandelig også til de mennesker, der står i spidsen for at skabe en værdi.
DDA således både den udførte eksekvering, den intelligente implementering, de veltænkte løsninger og de mest effektfulde arbejder på tværs af discipliner. Alt sammen pakket ind i et smukt ydre. Og så hylder vi det lange, seje træk, der ligger i at skabe en reel digital transformation og differentiering i markedet. Det fortjener at komme frem i lyset og blive vist til inspiration for andre, hvis Danmark fortsat skal være skabende og konkurrencedygtige samt tiltrække nye kræfter udefra.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
Først og fremmest fordi det er en super inspirationskilde og en adgangsbillet til at møde nogle interessante mennesker, med holdninger til tingene – herligt! Det er et privilegie, at få lov til at vurdere en stor del af det arbejde, og de løsninger, der møder Danskere hver dag – både privat og professionelt. Jeg nyder at tage del i- og bidrage til det, og derfor er jeg utrolig glad og stolt af at få æren af endnu et år som Jurygruppeformand.
Vi må aldrig miste det fremadskuende, eksperimenterende og energiske mind-set der skal til for at lykkes. Hvis man ønsker at være aktuel, relevant og være med til at definere fremfor at adaptere, så er der en række parametre som bør opfyldes, heriblandt nysgerrighed, tro, evne, kreativitet og mod. I min optik så er DDA med til at bevare- og fremhæve det faglige fokus på disse og andre emner, ved helt konkret at vise løsninger og cases der eksemplificerer dette. Samtidig så samler vi dansk erhvervsliv og dets samarbejdspartnere i et inspirerende og aktuelt show, hvor det bedste digitale arbejde hyldes. What’s not to like!
Om Tim
På NORD DDB har Tim det overordnede kreative ansvar for bureauets kunder og har sammen med alle de talentfulde kollegaer, fået bureauet tilbage som et af de mest prisvindende bureauer i Danmark.
Han har altid været interesseret i at afsøge nye tilgange til kommunikation og går helst efter ideer, der ikke føles som reklame, fordi han tror på, at kultur, teknologi og kunst kan hjælpe brands med at “break into pop culture” – hvilket tilfældigvis er den linje, som NORD DDB arbejder ud fra.
Tim har jury erfaring fra ind- og udland, og har vundet priser ved de fleste internationale awardshows.
Hvorfor Danish Digital Award
Danish Digital Award har altid haft fokus på en bred jurysammensætning og en sund kritisk tilgang til hvad en god ide, kampagne eller løsning er. Indsendelserne bedømmes på både strategi, løsning og resultater, hvilket tvinger indsender og jury til at sikre, at casen har tyngde nok til at blive kåret som vinder. Så det her er prisen for alle jer der laver stærkt digitalt arbejde og gerne vil vinde fordi I ved, at der ikke kan sættes en finger på jeres indsats.
Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?
Jeg har altid haft en forkærlighed for digital og især social, så det er fedt at være med til at vurdere og belønne det stærke arbejde der laves i Danmark. Samtidig er det en bonus at blive inspireret af alle de indsendte cases og få indblik i hvordan branchen udvikler sig gennem diskussionerne i juryen. Og så lægger det mig på sinde, at sikre, at man kun kan vinde en DDA, hvis den case man har er digital helt ind i hjertet. Derfor har vores jury et stålfast øje på, at de vindere vi vælger i vores kategori skal være social first.
Om Mia:
Mia er Kommunikations og Marketings Direktør hos KPMG i Danmark. Tidligere har hun haft en karriere som Kontaktchef hos både Hjaltelin Stahl og Wibroe, Duckert & Partners og før det bl.a. været SoMe ansvarlig hos Kræftens Bekæmpelse. Fælles for alle specialer og brancher har været ledelsesaspektet, som sammen med en bred kommunikationspalette er Mias speciale
Hvorfor DDA?
DDA er en fantastisk mulighed for at sprede inspiration og influere både brancher, virksomheder og bureauer til at tænke ud at boksen og sætte barren højere eller. Det er en unik chance for at honorere de, der tør og vil. Derudover sikrer den brede jury, at vi ikke blive snævre i hverken bedømmelser eller tankegange.
Hvorfor er jeg med i DDA?
Jeg er med i DDA for at få muligheden for at bruge min erfaring og brede palette til at sikre en fair og gennemtænkt bedømmelse, hvor det ikke kun er gimmicks og store budgetter, der honoreres. Det er en ære at få lov til at tænke hele projektet igennem og lære af mine med-jurymedlemmers tanker og perspektiver.
Danish Digital Award hylder de bedste digitale projekter