Show 13. juni 2024

Danish Digital Award Show #DDA20

Vi fejrer landets bedste digitale marketingarbejde med et stort anlagt show på Facebook Live torsdag den 4. juni klokken 19-20.30.

Klik her for at se med – der er fri adgang for alle. 

VI FESTER PÅ FACEBOOK DEN FJERDE

Når corona slår os hjem, slår vi igen og lægger vores digitale award online. Så I samarbejde med Facebook Danmark bliver årets show afholdt live uden publikum og streamet på Facebook Live. Det betyder, at der er fri adgang for alle, der vil opleve det bedste digitale marketingarbejde, Danmark har at byde på.

KONFERENCIER

Aftenens vært er Martin Brygmann; komponist, skuespiller og med en fortid som trommeslager. Han er netop kåret til Årets Vært til Tvprisen 2020 for hans præstation i TV2 Charlie’s program ”En trekant en sang”, hvor han sammen med forskellige solister hylder Danmark´s bedste sangskrivere.

I 2015 modtog Martin Brygmann DJBFA’s komponistpris og han har gennem årene vundet 4 danske Grammy’er bl.a. Årets Danske Hit og Årets Danske Radio Hit for sine kompositioner til Lex&Klatten og Det Brune Punktum. Martin Brygmann udsendte i august 2017 sin første soloalbum ”Bates Delight”.

Martin Brygmann har mange roller bag sig som skuespiller og gav rollen som Far i ”Far til fire” filmene en helt ny vinkel. Derudover har Martin lagt stemme til den elskede figur Olaf fra Frost.

Med på piano har vi Ole Kibsgaard, tidligere medlem af Shu-Bi-Dua.

Glæd dig til et brag af et show anført af Martin Brygmann – det bliver ikke kedeligt !

Thanks to our sponsors

Campaign sponsor
Media partner
Music partner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev indeholder god solid information - ingen spam

    First Name:

The Danish Digital Award pays tribute to the best digital projects