Show 13. juni 2024

Teamway – Fra lokal til global tech-talentpulje på få kliks

Teamway

for

Teamway

Kategori :

Type :

annoncoer

Baggrund

Arbejdsmarkedet i dag, navnligt indenfor tech, er præget af nogle globale megatrends, hvoraf flere er blevet yderligere forstærket i forlængelse af Covid-pandemien:
1. The Talent Gap
2. The Great Resignation
3. Work From Anywhere

Den første og anden megatrend medfører, at det kan være svært for virksomheder i dag at finde de helt rette talenter, navnligt indenfor indenfor tech med stærkt stigende efterspørgsel, hvad end det er udviklere, arkitekter, tekniske projektledere eller andre specialister.

Den sidste megatrend indeholder svaret. Den helt rigtige profil til en virksomheds specialiserede behov findes ikke nødvendigvis indenfor landets grænser. I det øjeblik, en virksomhed vælger at åbne op for (og designe deres processer efter) at medarbejdere kan arbejde remote på deres egne vilkår, kan virksomheden udvide sin talentpulje markant og samtidigt øge tilfredsheden hos de medarbejdere, der ønsker en helt anden fleksibilitet i hverdagen.

En global markedsplads for talent giver selvfølgelig, udover med en massivt udvidet talentpulje, også en langt større logistisk udfordring. Man skal kunne gennemskue talenternes baggrund, afholde interviews og tilpassede faglige prøver indenfor specialiserede discipliner, håndtere kontrakter og generelt papirarbejde omkring remote arbejdskraft og i det hele taget stadig være i stand til at strømline sine processer omkring sine ansættelser, også de midlertidige.

Det er her, Teamway kommer ind. Vi arbejder med et 100% remote udgangspunkt, et fokus på et talentdrevet netværk af IT-professionelle og en strømlining af processerne omkring og, ikke mindst, interesserne hos specialiseret, remote arbejdskraft.

Løsning

Hos Teamway favner vi udviklingen fra on-site til remote first, fra fastansatte til uafhængige talenter, fra statiske til elastiske organisationer og fra web3 til web3-teknologier til at understøtte det hele.

Via Teamway’s platform opretter talenter sig med CV og præferencer for en kontrakt (remote er underforstået). Består man Teamway’s screeningproces, bliver man en del af vores online community.

Hele vores globale, kuraterede netværk af talenter er onboardes på vores web3 selvbetjeningsplatform, efter de har gennemgået en række screenings, herunder kodetests. Vores netværk kendetegnes ved individuelle vurderinger, faglige (kode)prøver og belønning for bidrag til netværket.

Medlemmer kan invitere andre freelancer, potentielle virksomhedspartnere, deltage i community screenings og meget andet for at optjene ”Community impact points”, som vil blive omdannet til blockchain tokens og er udtryk for en reel overskudsdeling blandt medlemmer i netværket, som bidrager til hinandens succes.

Virksomheder kan oprette sig og hyre specialiserede tech-talenter, såsom udviklere og UX-designere, med udgangspunkt i et remote, elastisk setup (dvs. stor gensidig fleksibilitet og tillidsbaseret samarbejde).

Når en virksomhed har oprettet en teamrolle på Teamway’s platform, enten på egen hånd eller med support fra Teamway, går vores algoritme i gang med at finde de bedste matches. Inden virksomheden præsenteres for de endeligt foreslåede teammedlemmer, finder endnu en individuel kuratering sted, så vi er sikre på at både de hårde og de bløde kompetencer er et godt match for den pågældende virksomhed.

Herfra kan hele processen klares virksomhed og talent imellem, herunder en eventuel forhandling om timeprisen via platformen, mens Teamway klarer alt papirarbejdet.

Teamway arbejder med radikal transparens for både kunder og medlemmer af netværket. Alle medlemmer fastsætter deres egen timepris og de ved præcis, hvad der lægges oveni fra Teamway’s side (det er altid 15%). Det samme gør virksomhederne.

Resultat

Når virksomheder udvider deres talentpulje globalt, finder de talenter, som de tidligere har eftersøgt uden held, hurtigt og effektivt.

Teamway’s platform giver virksomheder mulighed for at invitere flere kandidater til samtale om en teamrolle, ligesom en kandidat har mulighed for at takke ja til interviews med forskellige virksomheder. Når vi arbejder med fuldstændig transparens, øger vi også valgmulighederne for begge parter og kan fokusere på det bedste mulige match.

Det endelige resultat for virksomhederne er, at de kan finde, interviewe og onboarde nogle af de bedste talenter i branchen i rekordfart. Samtidigt kan de operere med en meget stor fleksibilitet. Hvis samarbejdet ikke virker, kan begge parter opsige det fra måned til måned og så hjælper Teamway med at finde et bedre match.

Freelancere får muligheden for at komme i betragtning til spændende projekter og samtidigt opnå en passiv indtjening, ved f.eks. at henvise andre talenter, udføre screenings til netværket og i det hele bidrage med værdi til hinanden via netværket. Vi belønner freelancere med vores “Community Impact Score”, som bygges med Blockchain-teknologi.

Her lægges grundstenene til en effektiv distribution af værdi i netværket med fokus på samarbejde over intern konkurrence og en ensretning af incitamenter til fordel for vores medlemmer. Vores vision er at udbrede en skandinavisk inspireret velfærdsmodel til freelancebranchen og skabe mere lige muligheder for talenter verden over.

Teamway

Søren Nørgaard

Kristian Kongsted

Ditte Dindorp

Head of Operations

Markus Törnberg

Evelina Garnelyte

Sophie Morgenstern

Austin Urraca

Laurynas Geigalas

Matias Bue Koefoed

Teamway

Billeder