Show 13. juni 2024

Tons-tung takeaway

Dwarf & OFF-ROAD

for

ALD Automotive

Kategori :

Type :

Baggrund

På Qigo.dk sælger vi brugte biler på en ny måde. Vi fjerner usikkerheden, tilføjer personlig service og leverer på din bopæl. Bortset fra leveringen på din bopæl, klarer vi det hele online. Udfordringen var at ændre en mere end 100-årig tradition for markedsføring og handel med brugte biler. Efter internationalt forbillede skulle bilkøb på Qigo.dk være lige så nemt som at købe et par jeans online.

Løsning

Qigo er nyskabende for både brugerne af sitet og for de medarbejdere, der skal arbejde med platformen. Modsat traditionel fokus på mærke og teknik er Qigo baseret på indgange, der matcher brugerens behov uanset om det er en bybil eller en bil med trækkraft. Et specialbygget fotostudie sikrer, at alle biler kan ses i 360° - både udvendigt og indvendigt. Mekanikerens arbejdsgange er også gjort nemmere. Med Patina Appen ved hånden, tager mekanikeren de nødvendige billeder af bilens patina under gennemgangen og oploader det hele direkte til sitet.

Resultat

Qigo.dk har siden lanceringen i begyndelsen af januar haft 54.000 brugere og solgt 7 biler. Sitet er en innovativ platform, der søger for et hurtige loadtider på trods af heftigt billedindhold. Der er lagt vægt på et finurligt formsprog der kommer brugeren imøde – uanset om denne er en erfaren bilkøber eller ej. Købsprocessen er simpel og med fokus på køberens behov. Oveni har Qigo.dk et socialt univers, hvor brugeren gemmer sine favoritter og deler dem med venner og familie, der leger med og giver ”thumbs up eller down” og kommenterer på de valgte biler.

ALD Automotive

Henrik Engel Eichen

COO

Christoffer Rasmussen

Pricing & Procurement Manager

Dwarf & OFF-ROAD

Tobias Fullerton Støier

UX Lead

Niels Viby

CEO

Kim Skjoldborg

Adm. Direktør

Tina Haahr

Head of UX & Design

Camilla Virklund Mikkelsen

Account Manager

Mads Bie

Projektleder

Kim Thomsen

Udviklingschef

Casper Rasmussen

Digital Designer

Claus Lyager

Frontend udvikler

Jesper Spiegelberg

Frontend udvikler

Odinn Adalsteinsson

Backend udvikler

Cathrine Kock-Nielsen

Digital Account Manager

Andreas Kaae

Marketing- & Kommunikationskonsulent

Samarbejdspartnere

Censure Design Studie
Videoproducent

Watch Video