Show 13. juni 2024

Pension. Befriende anderledes.

Heap A/S

for

Heap A/S

Kategori :

Type :

annoncoer

Vinder af Digital Design

BRONZE
Vi hepper på HEAP!
Mange, rigtige mange har forsøgt at gøre pension involverende, spændende og enkelt, og næsten ingen er lykkes. HEAP lader til at være et godt bud, der rent faktisk kan gøre det. Med et skarpt fokus på gig-economy segmentet som er underforsikrede og en gennemført identitet og brugeroplevelse bryder HEAP ud af den traditionelle kategori, og vi hepper på at resultaterne kommer, så vi senere kan belønne med endnu mere ædelt metal

Vinder af Startups

BRONZE
Pensionsudfordreren Heap er kommet godt fra start, og har på trods af deres korte levetid vist flotte resultater. De har formået at gøre et usexet produkt meget brugervenligt, og afmystificerer komplekse problmstillinger. De har digitaliseret hele kunderejsen og gjort det nemt og intuitivt at styre sin pension. De rammer en målgruppe, som oftest bliver overset og som når det handler om pension er underserved. Juryen fremhæver, at de med deres løsning tager et større samfundsansvar, og sikrer at mennesker, der pt. står uden for den klassiske arbejdsgiverpension, også bliver sikret. Med deres 100% digitale platform gør de det overskueligt for selvstændige, freelancere og ansatte i små virksomheder at få en pension.

Baggrund

Verden er i forandring, og nu er pension det endelig også!

I dag er over 500.000 danskere beskæftiget i den såkaldte gig economy, og det tal stiger år for år. Det betyder, at 17 pct. af alle beskæftigede i Danmark lever en tilværelse som selvstændig eller freelancer. Det er mennesker, der pt. står uden for den klassiske arbejdsgiverpension og det sikkerhedsnet, som er forbundet med at have alders-, liv og sygdomsforsikring. Det er et problem for de selvstændige og freelancerne, men også for vores velfærdsmodel, hvor private pensioner hidtil har stået for en vigtig del af det samlede forbrug hos pensionister.

Magten i pensionsbranchen har alt for længe ligget i hænderne på få aktører med fokus på store organisationer, virksomheder, og private velhavere. Og dermed overset den moderne arbejdsstyrke. Hele 350.000 danskere mellem 25-59 år står helt uden en pensionsopsparing, og 43% af alle 12 mio. pensionspolicer i Danmark er klatpensioner, som ofte ædes op af pensionsselskaberne omkostninger. De færreste kan identificere sig med “Arne” og har kunnet finde en relevant løsning i deres søgen i branchens jungle af uforståelige produkter med tunge manuelle processer, håbløse minimumskrav, og uigennemskuelige priser.

I Heap vil vi hjælpe danskerne med et omskifteligt arbejdsliv i gang med en pension, der endeligt gør dem i stand til at bygge et bæredygtigt fundament for deres fremtidige økonomi – på deres egne vilkår.

Vores ambition er, at bygge Danmarks nemmeste og mest fleksible pension, og være den foretrukne pensionspartner for gig economy i Danmark i 2024.

Vi lancerede Heaps pensionsløsning i november 2020, som den første digitale pension skræddersyet til gig economy. Med vores 100% digitale platform kan vi give de selvstændige, freelancere og ansatte i små virksomheder kontrollen tilbage over deres opsparinger, investeringer og forsikringer. Vores produkter, features, og brugeroplevelse løser et aktuelt problem og/eller støtter den digitale brugeradfærd, som allerede er kendt i andre brancher uden for pension. Understøttet af førende design, moderne teknologier og intelligente IT-løsninger.

På den måde har vi sat os for at revolutionere pension. Vi er kun lige begyndt Heap-rejsen, men vi er kommet rigtig godt fra start.

Løsning

Heap har digitaliseret hele kunderejsen i pension, og bygget en intelligent platform, hvor kunden nemt og helt selv kan starte og styre pensionen med gode råd og vejledning altid kun ét klik væk. Og skulle prioriteterne ændre sig, kan en Heap pension altid ændres uden omkostninger. Uanset om årsagen er et nyt iværksættereventyr eller en jordomrejse, og underordnet om du overfører 5 kr. eller 5.000 kr. om måneden. Det hele styres direkte fra kundens personlige, digitale Heap-dashboard.

Vores løsning bygger på 6 nøglekomponenter, som differentierer sig fra andre løsninger i Danmark og i udlandet:
1. Nem: Pension til den moderne arbejdsstyrke som giver mening og kommunikerer i øjenhøjde.
2. Digital: Altid åben for selvbetjening, uanset om du er kunde eller ej, og vi hjælper dig med at træffe gode beslutninger, når du har brug for det.
3. Fleksibel: Let at starte, samle og styre din pension, og du kan altid ændre dine valg så din pension matcher dit liv.
4 Bæredygtig: Du vælger den investeringspulje, du tror mest på, så klarer vi resten – helt bæredygtigt, med høje afkast og tryghed hos eksperterne hos Topdanmark.
5. Valgfri: Vælg kun de forsikringer, som giver dig den tryghed du og din familie har brug for lige nu - og du kan altid skrue op og ned, hvis det skulle blive nødvendigt.
6. Gennemsigtig: Lave og let forståelige priser uden irriterende skjulte gebyrer – du får, hvad du ser.

Heaps skræddersyede investerings- og forsikringsprodukter er udviklet til Heaps digitale platform i tæt samarbejde med vores strategiske partner Topdanmark.

Vi vil øge Heaps relevans for den enkelte kunde gennem datadrevne og intelligente løsninger og relevant kommunikation i øjenhøjde, herunder fx:
1. Tilstedeværelse: Datadrevet marketing, som matcher livsbegivenheder og rammer mikrosegmenter med relevante budskaber, når og hvor det passer brugerne bedst.
2. Research: Selvbetjenings-værktøjer, datadrevne anbefalinger, intuitivt UX, og let formidlede pensions-videoer.
3. Onboarding: One-flow køb, adfærdsbaseret UX, integration med pensionsinfo.dk til intelligent samling af klatpensioner, valgfrie betalingsmetoder, og signering med NemID
4. Platformen: Adgang til personligt dashboard med personligt overblik og prognoser, afkast, investeringsprofil, digitalt forsikrings-tilkøb, og cockpit til ændring af alt i pensionen.
5. Engagement: Datadreven vejledning om individuel opsparing, optimering af skat, scenarieplanlægning, og instant ændringer fra det personlige Heap dashboard.

Vores vækst skabes af en kombination af direkte digitale kampagner på SoMe og partnerskaber med komplementære digitale platforme, som er relevante for målgruppen, og som kan hjælpe Heap brugerne med at bygge et økonomisk bæredygtigt fundament for fremtiden.

Resultat

Med en opstart midt i Corona-pandemien har vi ramt et behov, som er endnu mere relevant end tidligere. Heap er den første pension med en 100% digital brugeroplevelse, hvor du kan oprette din pension, investere dine penge, og lave alle de ændringer i din pension, du ønsker uden nogensinde at skulle vente i en telefonkø og behøve at snakke med en pensionsrådgiver.

Vi har allerede mere end 350 kunder og har leveret vækstrater på 10% WoW i de første 18 uger efter lancering. Herefter ligger vores MoM-vækst på 25%.

Med en markedsledende NPS score på 70 og udelukkende 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, har kunderne taget rigtig godt imod Heaps nemme og fleksible pensionsløsning. Halvdelen af vores kunder opretter sig uden for andre pensionsselskabers normale åbningstider mellem kl. 9-16, og mere end 80% af vores kunder snakker aldrig med os, men opretter sig og styrer deres pension 100% digitalt.

Vi er kommet godt fra start med at forny pension, som en støvet og kompliceret branche, og bringe pension ind i det 21. århundrede via en ny digital platform, revolutionerende brugeroplevelser, og et unikt design, som gør op med pension som kedeligt og komplekst. Det bliver kun bekræftet af fakta fra vores platform:
100% digital onboarding fra Heaps hjemmeside
80% af Heap kunder opretter sig i one sitting uden at kommunikere med en rådgiver
Under 10 minutter tager det at oprette sig i Heap for over 70% af alle one-sittings
46% af vores nye kunder er kommet i gang med en pension for første gang
Over 50% af vores kunder har udnyttet fleksibiliteten i Heap og overført et engangsbeløb, eller skruet faste månedlige overførsler op eller ned
… og så er vi indstillet til Creative Circle for bedste “Small Business Identity”

Vi har langt fra nået vores produkt- og vækstambitioner, og vi arbejder med en fyldt backlog af nye features og produktforbedringer, som vil gøre Heap endnu mere attraktiv og relevant for den moderne arbejdsstyrke.

Vi har på virksomhedens første 16 måneder bygget et team på 11 medarbejdere med bred og dyb erfaringer fra fintech startups, forretningsudvikling og pension, og har med 2 stærke investorer i ryggen, Rainmaking og Topdanmark, et stærkt fundament for at revolutionere pensionsbranchen og demokratisere pension for alle danskere.

Heap A/S

Jeppe Winther Lorange Christensen

CEO

Heap A/S

Bjarke Daugaard

Head of Design

Mathias Skar-Gislinge

Head of Marketing & Growth

Lasse Nørby Rasmussen

CPO

Samarbejdspartnere

T For Troels
Brand
Norgram
Design

Billeder

Watch Video