2. JUNI 2022

Gaest.com – Make Meetings Matter

Gaest.com

for

Gaest.com

Kategori :

Type :

Baggrund

På kun et år har Gaest.com rusket godt og grundigt op i mødeindustrien, der alene i Danmark omsætter for mere end 21 mia. kr om året. Det er en branche, hvor meget stadig udføres analogt med papirer og dokumenter frem og tilbage, og hvor der tænkes og handles temmelig traditionelt.

Men måden vi arbejder – og ikke mindst mødes professionelt – er under hastig forandring. Hos store danske virksomheder, har man i stigende grad sætter fokus på medarbejdernes effektivitet og kreativitet, og efterspørger derfor nem adgang til kreative og anderledes steder til både møder, workshops og seminarer. Og tendensen bliver også mere synlig og trives i den voksende freelancekultur. Her arbejder flere og flere hjemmefra eller i co-working spaces, og har derfor brug for både professionelle og inspirerende rammer til kundemøder, team sessions mv.

Gaest.com løser disse udfordringer med en online platform, der gør det overskueligt og enkelt at finde, booke og udleje kreative rammer til alt fra møder og workshops til photoshoots og produktlanceringer. Ambitionen har fra starten været at åbne op for alle de fantastiske steder og lokaler, der ellers har været gemt væk bag dørkoder og receptionister.

Løsning

Gaest.com åbner op for et stort, inspirerende og varieret udbud af kreative steder, med alt lige fra husbåde og brotårne til ubrugte mødelokaler i virksomheder, som kan lejes på timebasis.

Vi vil være de første man tænker på, når man har brug for et kreativt sted til møder, workshops, interviews mv. Med dette fokus har vi skabt en visuelt veldesignet og imødekommende platform bygget på solide tekniske løsninger.

Det er nemt at navigere rundt via kort, søgning og filtre, og al kommunikation og alle transaktioner foregår direkte på platformen. På den måde er det både nemt og enormt hurtigt at booke lige det sted, der passer til dit behov (den hurtigste booking i 2017 gik igennem på kun 58 sekunder). Det betyder også, at udlejerne på platformen fået en helt ny og uhyre effektiv international salgs- og markedsføringskanal for deres lokaler.

Gaest.com er samtidig blevet en del af deleøkonomien, da en stor del af vore værter aldrig før har haft muligheden for at tjene penge på de kvadratmeter, der ofte står tomme mange timer hver dag.

Resultat

Gaest.com blev officielt lanceret i januar 2017 og er på rekordtid blevet Nordeuropas største online markedsplads for booking af kreative omgivelser med over 3.000 lokaler i Danmark, England, Sverige og Norge. Planen er at åbne i 8 nye markeder i 2018.

Den hurtige vækst har medført stor opmærksomhed og en prisregn til Gaest.com, der i 2017 vandt priser ved Danish Digital Award, Danish Events and Meetings Awards, Berlingske Business Boost og blev årets Guldæg udpeget af bl.a. Saxo Bank og Microsoft. Og selvom 2018 kun lige er begyndt, er platformen allerede nomineret DenmarkBridge Award og en Disrupt Award ved the Business Travel Show, der er verdens største messe for business travel-branchen.

Siden lanceringen i januar 2017 er platformen vokset fra godt 300 lokaler i Danmark til over 3.000 fordelt på fire markeder. Samtidig er trafikken steget med 243 % og antallet af nye besøgende er steget med 317 %. Derudover har vi blandt andet opnået at

• øge vores konverteringsrate fra 0,5 % til 3 % i Danmark.
• udbetale over 1 million kroner alene til vores danske værter
• skabe bedre rammer til mere end 1.400 møder med næsten 10.000 mødedeltagere

Gaest.com udfordrer kort sagt den etablerede mødebranche, og er i fuld gang med at ændre måden vi mødes på.

Gaest.com

Anders Boelskifte Mogensen

Co-founder + CEO

Christian Schwarz Lausten

Co-founder

Jonas Grau

Co-Founder + CTO

Chris Kjær Sørensen

Co-Founder + Chief Architect

Gaest.com

Corey Morris

CMO

Dan Okkels Brendstrup

Developer

Lars Kloster Silkjær

Lead Designer

Maria Bennedsgaard

Project Manager

Mette Riis Jensen

Operations Manager

Rune Andersen

Developer

Søren Østergaard

Developer

Thomas Frederiksen

COO

Tobias Egmose

Head of Communications

Billeder

Watch Video