Show 13. juni 2024

Drag Drop

Uncle Grey

for

Cheap Flights

Kategori :

Type :

Vinder af Data Applications

DATA APPLICATIONS GULD VINDER

Drag Drop vinder guld i kategorien Data Application for deres nytænkende og innovative måde at anvende flere forskellige API’er og datakilder. Løsningen giver brugeren en unik oplevelse og hjælper dem med en ellers relativt kompliceret opgave

Baggrund

Opgaven bestod i at skabe en webbanner-kampagne som beviste Cheapflights payoff og service – nemlig ”Smart search. Made simple”. Med andre ord at gøre en rejsesøgning så innovativ og intuitiv som mulig.
 
Mange mennesker rejser i dag rejser efter interesser så som sport, kunst og musik – ifølge de seneste britiske rapporter er 45% af et publikum til større koncerter musikturister og alene i Storbritannien var der 9,5 millioner musikrejsende i 2016.

Løsning

Det innovative webbanner fungerer mere som et værktøj end et displaybanner for brugerne, idet man kan trække billeder fra sports-, kunst- og musikartikler ind i webbanneret for at starte en søgning.
Det er samtidig en måde at inspirere folk til at rejse idet de kan reagere på de oplevelser de brænder for, i stedet for kun at overveje en given destination som næste rejsemål.
 
Via et innovativt mediekøb blev der skabt et relevant kontaktpunkt mellem brandet, dets brugere og ikke mindst deres passioner.

Resultat

Hele 92% af brugerne interagerer med banneret og klikkede videre til Cheapflights hjemmeside.
Engagementet var 145% over benchmark ift. andre digitale kampagner og det har dermed redefineret folks opfattelse af webbannere.

Cheap Flights

Lydia Curtis

Global Digital Campaigns Manager

Pleasance Coddington

Global Head of Content, Social Media, Digital Campaigns and Productions

Uncle Grey

Thomas Ilum

Creative Director

Simon Naver

Creative

Mathias Nielsen

Editor

David Cytryn

Agency Producer:

Charlotte Porsager

Client Service Director

Lars Samuelsen

Chief Strategy Officer

Rasmus Skjøtt

Head of Media Strategy & Planning

Samarbejdspartnere

WM Creative Labs
Production and Development

Billeder

Watch Video