Show 13. juni 2024

Do it Forever

Robert/Boisen & Like-minded, Gobsmack Productions

for

Spies Rejser

Kategori :

Type :

Vinder af PR

PR BRONZE VINDER

Alle gode gange 3. Imponerende at vinderen for 3. år i streg kan skabe en kampagne der får samtalerne i gang og skabe så meget PR og omtale. Vinderen vinder bronze for den endnu engang kreative og anderledes måde at starte samtaler, delinger og få pressens og danskernes opmærksomhed.

Vinder af Advertising & Activation

ADVERTISING & ACTIVATION BRONZE VINDER

Hvordan bygger man videre på en bevist succesfuld kreativ platform, der opfordrer danskerne til at have mere sex for at løfte fødselstallet, når målgruppen er over 50? Og tør man overhovedet give sig i kast med part 3 af en kampagne, som hele Danmark har engageret sig i to gange tidligere? Med en tak for indsatsen overfor fædrelandet, hjælp fra ikoniske influenter som Brødrene Olsen og med fokus på et af de få tabuer i Danmark, seniorsex, fik Do it Forever endnu en gang aktiveret og engageret den danske befolkning på tværs af generationerne, til at opfordre hinanden til at rejse langt væk og nyde tosomheden. Og med en kampagne på tværs af flere digitale platforme opnåede Do it forever igen en bemærkelsesværdig bredde i engagementet både inden og udenfor landets grænser, og ikke mindst et imponerende opløft på salget af eksotiske rejser på hele 73% i kamapgneperioden og 23% på siden kampagnens start. Do it Forever did it again og fortjener absolut anerkendelse for sit mod og sin eksekvering.

Vinder af Social - Content

SOCIAL - CONTENT SØLV VINDER
Do It For Denmark, Do It For Mom og nu, Do it Forever. Det har været en imponerende rejse, som Spies har været på, med deres 'Do It For’ trillogi. Hver video har gået verden rundt, og har ramt danskerne som en boomerang med endnu større perfektion. 'Do It Forever' holder samme ekstremt høje kreative niveau som de to forrige, men formår at lægge yderligere til. Et velgennemtænkt og humoristisk loyalitetsprogram, giver konceptet ny luft under vingerne og endnu engang dundrende succes.
Spies har skabt en så stærk kreativ platform og fortælling, at fans rundt omkring i verden, ser frem til at se og dele den næste video. Spies formår at indkapsle Internettets tidsånd, ved ryste indsigter og velafvejet humor samme til en viral cocktail, som man kun vil have flere af. Så hvad venter I på? Giv os nu bare ‘Do It for 4’

Baggrund

Spies har de seneste år arbejdet hårdt for at overbevise danskerne om at Spies har meget andet på programmet end traditionel charterferie. For at skabe optimal opmærksomhed omkring dette tog vi udgangspunkt i de lave danske fødselstal. Først sendte vi danskerne på storbyferie for at ’Do it for Denmark’, dernæst skabte vi opmærksomhed omkring aktive ferie i et strategisk samarbejde med potentielle bedstemødre under parolen ”Do it for Mom”.

Denne gang skulle der skabes opmærksomhed omkring Spies’ mest eksklusive produkter, nemlig de eksotiske rejser til drømmedestinationer som f.eks. Maldiverne og Mauritius. For at udnytte al den buzz og omtale de to første kampagne havde genereret, besluttede vi os at det skulle det skulle foregå under samme paraply.

Målsætningerne var klare: Vi skulle som i de to første kampagner skabe massiv opmærksomhed omkring at Spies udbyder andet end charterrejser. Denne gang med fokus på eksotiske rejser. Og så skulle løfte salget af denne lukrative rejsetype med min. 10% ift. året før.

Der var bare to problemer. For det første var det danske fødselsdag for andet år i træk stigende, hvilket naturligvis udelukkende kan tilskrives de to første kampagner ;-) For det andet var målgruppen for eksotiske rejser typisk det ’grå guld’, ældre par med voksne børn og nok luft i økonomien til denne rejsetype, der ligger i den dyrere ende.

Løsning

Som nævnt havde vi, takket været vores indsats med *Do it for Denmark’ og ‘Do it for Mom’, vendt den danske fødselsrate. Dette havde uheldigvis medført et andet problem. Research viste at det at få børn ikke ligefrem stimulerede sexlysten og det ledte til et nyt problem: Manglende sex er dårligt for lykkefølelsen, helbredet og den forventede levealder. Men vores analyse og research viste også, at danskerne havde 102% mere sex på en eksotisk rejse og at regelmæssig sex kan forlænge livet med op til 8 år.

Så for at fikse det nye problem og genoprettet sexlivet hos alle de danskere, der gennem tiden havde gjort det for Danmark besluttede vi os for at tage fat på det ofte tabubelagte emne: Seniorsex.

Vi skabte kampagnen ’Do it Forever’ som en fin afslutning på ’Do it for Denmark’-trilogien, hvor vi hyldede retten til et godt sexliv gennem hele livet. I kampagnefilmen sendte vi et par på eksotisk ferie for at de kunne revitalisere deres sexliv. Samtidig brugte vi filmen til at lancere et helt nyt loyalitetsprogram med indbygget fertilitetsbonus, hvor du modtog større discount jo flere børn, du havde sat i verden. Ikke bare i forbindelse med kampagnen men i de næste 10 år.

For at sikre os budskabet nåede helt ud til målgruppen allierede vi os en række relevante influencere: De nationale ikoner Olsen Brødrene og deres i denne kontekst yderst relevante evergreen ”Fly on the wings of lov”. Brødrene optrådte både i selve filmen men fungerede også som PR-talsmænd undervejs blandt andet med et længere indslag i ”Go’aften Danmark”. Derudover delt to en række influencere blandt andet Line Baun Danielsen og ’Den Store Bagedyst’-mesteren Annemette Voss, som bagte den ultimative kage til at sætte ekstra fut i kærligheds- og sexlivet.

Kampagnen blev fulgt op af taktiske printannoncer, bannerannocering og masser af retargeting på Facebook, som skabte trafik til kampagnesitet. Og alle der tilsluttede sig loyalitetsprogrammet fik en særlig hjemkomstpakke med bl.a. vitaminer og glidecreme, så de kunne fortsætte det gode arbejde efter rejsen.

Resultat

”Vi siger i filmen. ’Man stopper ikke med at have sex fordi man bliver gammel. Man bliver gammel, fordi man stopper med at have sex’. Det synes vi var et enormt positivt og vigtigt budskab, som kan tage fat i noget, der tit er tabu, men som vi mener er meget livsbekræftende. Og heldigvis er der mange, der har taget i mod budskabet, ikke mindst alle, dem vi allerede har sendt på eksotiske rejser som følge af kampagnen”

Eva Lundgren, Head of Brand and Marketing, Spies

Foreløbige resultater:

+4,4 mio views
+90.000 social interaktioner
PR Reach i Danmark: 12 mio.
PR ROI i Danmark: 2719%
Samlet earned media: 20.600.000 DKK
View through rate (Youtube): 77%
Salg i kampagneperiode ift samme periode året før: 73% uplift
Salg i perioden fra lancering til nu ift samme periode året før: 23% uplift

Spies Rejser

Eva Lundgren

Marketing Director

Robert/Boisen & Like-minded, Gobsmack Productions

Søren Christensen

Strategist

Heinrich Vejlgaard

Creative Director

Rene Sohn Kammersgaard

Art Director

Gitte Andersen

Account Manager

Christina Erritzøe

Producer

Cille Silverwood-Cope

Producer

Magnus Sveinn Jonsonn

Editor

Niels Nørløv

Director

Samarbejdspartnere

Molamil
Development
Radius Kommunikation
PR
Be On
PR

Billeder

Watch Video