2. JUNI 2022

ATLETO CONNECTS EVERYDAY ATHLETES

Mustache

for

Atleto

Kategori :

Type :

Baggrund

Vi lever i et samfund som til stadighed har stort fokus på overvægt og stress, i en hverdag hvor tiden forbliver en knap ressource. Flere undersøgelser bekræfter at uden fysisk aktivitet bliver vi mere stressede og overvægtige. Det har en stor betydning for vores sundhed og arbejdsliv.

En anden tendens i vores samfund er de sociale medier, vi deler, tagger, liker, opdatere som aldrig før. En stor antal af arrangementer og events, herunder sports og aktiviteter, planlægges og organiseres desuden også på sociale medier, hvilket de håndterer tilstrækkeligt, men langt fra imponerende.

En undersøgelser fra idrættens analyseinstitut, påviser at 62 procent af voksne i Danmark, (Kilde, s.44) selv organiserer deres træning. Undersøgelsere viser endvidere at der er fremgang i privat motion, men fald i idrætsforeningerne.

Disse tendenser og udfordringer har været nogle af grundstene i Atleto vision, CEO & co-funder af Atleto – Patrick Lundgren så potentiale til at udvikle en app som netop kunne bidrage til social sports, på tværs af køn, religion, alder, sports niveau, med et par klik på mobiltelefonen.

Løsning

Atleto app’en, tilbyder en social platform for privatpersoner, organisationer samt virksomheder, hvor brugerne bliver matchet med andre på samme niveau samt sportsgren – i det lokale område eller alt efter hvor du befinder dig. App´en har fire kerneområder – find hinanden, spil en kamp, udvid dit trænings netværk og giv dine nye træningskammerater feedback.

Blandt de sociale aspekter i app´en, kan nævnes mulighed for nemt at organisere sportsarrangementer, linke op med dit nuværende sportsnetværk og udvide dit eksisterende sportsnetværk, se andre sportsudøvers profiler, kommunikere i app’en og afgive brugerrating.
Brugerratings fra andre brugere har desuden vist sig at være godt for selvtilliden og bevare motivationen til at være aktiv.

I app´en findes der idag over 40 forskellige sports og motionsformer. Atleto’s app har stor succes i New York City og L.A. i USA. App’en blevet et hit på det californiske universitet, UCLA, hvor et trænings community er skabt for de studerende. App´en er tilmed udbredt på flere arbejdspladser i USA, hvor den bidrager til et bedre arbejdsmiljø - både i forhold til samarbejdet og kendskabet mellem kollegaer, men også den individuelle sundhed. Fysisk aktivitet kan medfører til gode venskaber og overskud i hverdagen, derfor er denne platform en winwin for virksomhederne, medarbejdere internt og samfundet.

Atleto app´en er udviklet og designet af Mustache, et dansk app-bureau, som har leveret strategi, koncept, design, arkitektur, app udvikling, integrering af web services, back-end samt løbende videreudvikling og vedligeholdelse af app´en.

Resultat

 • 10,000 Atleto brugere i Los Angeles og NYC.
 • Instagram: +5000 followers på instagram.

 
Brugerudtalelser fra Instagram:

" This is simply amazing" – Instagram

" Great page and app! Great to see more work being done to connect individuals in sport! " – Instagram

“ Your content is definitely on point” - instagram

 • Opdaget af Google, der ønsker at optimere app-performance og dermed tilbyder gratis konsulentbistand til de app-projekter, som Google vurderer har mest potentiale for vækst. Atleto blev udvalgt til dette program.
 • I samarbejde med to af de absolut største collegeområder i USA ( New York & Los Angeles) er Atleto tæt på at blive den foretrukne sportsplatform for de studerende til at udbygge sportsnetværk og dyrke sport.
  The Athletic Department bruger desuden Atleto’s platform, til at opnå bredere publikum via en mobil kommunikationskanal til de studerende. Data på de studerendes interesser samt sports adfærd er endvidere et stærkt værktøj de anvender i dag.
 • Roger Mason, med sine 14 år i NBA, har en betydelig stemme indenfor Basketball, samt Christian Birk, én af personerne bag Endomondo. Begge er trusted advisors I Atleto.

 
Største medie-omtaler:

 • The Huffington Post: Featured Atleto Sports as one of the 10 best apps to download for brides-to-be. Connect with other brides based on your location for yoga, hiking, tennis or the 40 other sports in the app.
 • Fast Company: "We’ve had good feedback from the new employees that it’s a fun way to break the ice and meet their new colleagues," says Andy North, vice president of brand and communications - Bazaarvoice”
 • The Observer: “While dating apps are high-pressure, new apps focused on making friends let people get to know each other without the same stress.”
 • Engadget: “In addition to providing a mental break, physical activity in the workplace can lead to reduced levels of anxiety and depression according to a 2014 study.”

Atleto

Patrick Lundgren

Founder / CEO

Ulrik Jonsen

Bestyrelsesformand

Peter Philip Dalgas

Founder / CMO

Nicolai Galal

Founder / CCO

Mustache

Kenneth Abrahamsson

Partner / Head of Design

Martin Hinz

Partner

Finn Larsen

Partner / CTO

Martin Andersson

iOS Developer

Billeder

Watch Video