“Juryen er rygraden i DDA”

… at den så repræsenterer den absolutte top af branchen, med en overvægt af annoncører
gør kun den videre proces endnu mere interessant.

 

Kim Jong Andersen

Juryformand

Kim Jong Andersen, Juryformand i Danish Digital Awards. Strategisk rådgiver, headhunter, mad- og filmanmelder, underviser, foredragsholder og blogger.

Kim har arbejdet på både reklamebureauer og digitale bureauer i næsten to årtier for en lang række kendte brands. Har de seneste år arbejdet som management konsulent og headhunter, især indenfor digital transformation, go-to-market strategi og brand positionering. I 2019 har Kim stiftet rådgivningsfirmaet Berg + Jong Advisory Partners sammen med Søren Berg, hvor han bistår virksomheder i at vinde en større del af deres egen fremtid gennem udvikling og positionering af interessentdrevne, fremtidsorienterede fortællinger. Underviser i digital strategi på CBS, og sidder i forskellige advisory boards, herunder Creative North og Leading Humans.

Kim hjælper dig med valg af kategorier.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med hvilke kategorier du kan sende ind. Du kan kontakte mig pr. mail eller telefon.

Kontakt Kim på kja@bergjong.com eller mobil 27 79 22 14

Mads Fuhr

General Manager, Operations AKQA

Kategorier:

Marketing Automation

Jurymedlemmer:

Karsten Stokking
Field Marketing Manager, Data and AI, Europe, IBM

Mikkel Josephsen
CDO , Saint-Gobain Distribution Denmark

Rise Vestergaard
Client Team Director, Design Management, Valtech Denmark

Line Munkholm Haukrogh
Global Head of UX, Digital & Channels, Danske Bank

Lars Bjørn Falkenberg
Vice President & Deputy Managing Director Northern Europe , T-Systems International GmbH

Esben Trier
Partner, CanopyLAB A/S

Rasmus Friis
Global Head of Digital Development, Arla Foods

Genete Rafn
Marketing Director Scandinavia, British Car Import A/S

Tine Hertz
CEO, OMI A/S

Emilie Tornhøj
Marketingchef, Interflora

Om Mads Fuhr

Mads Fuhr sidder til dagligt i direktionen hos AKQA Denmark – verdens mest prisvindende design- og innovationsbureau. I Danmark har han det overordnede ansvar for det samlede leveranceapparat på tværs af de to kontorer i København og Århus, som samlet udgør 140 mand.

Udover et konstant fokus på drift, forretning og kvalitet, så bruger Mads sin tid indenfor salg, marketing, forretningsudvikling, rådgivning og sparring.

Han har de sidst 18 års tid helliget sig arbejdet med at forstå, udtænke samt støtte organisationer i deres rejse mod at skabe bedre, digitale oplevelser og dermed et stærkere forretningsmæssigt fundament. Det har han gjort for mere end 100 forskellige virksomheder i over 17 lande – alt fra startups, C20 til Fortune500 virksomheder. Det har givet ham en dyb indsigt og forståelse for, hvordan virksomheder organiserer sig og hvor udfordringer og muligheder opstår.

 

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA er per definition det største digitale marketing award show i Danmark. På femte år har vi insisteret på at identificere og hylde de virksomheder, som tør vise hvad der er muligt – ikke mindst set i lyset af at verden kun er blevet mere kompleks.

Det stiller kæmpe krav til organisationer, systemer, løsninger og teknologier, men så sandelig også til de mennesker, der skal formå at skabe værdi heraf.

DDA således både den udførte eksekvering, den intelligente implementering, de veltænkte løsninger og de mest effektfulde arbejder på tværs af discipliner.

Ligeså vigtigt, så hylder vi det langvarige og – ofte – mere usynlige arbejde og indsats, der ligger i at skabe en reel digital (marketing) transformation og dermed en differentiering i markedet. Det stiller høje krav og det arbejde fortjener at komme frem i lyset og blive vist til inspiration for andre, hvis Danmark fortsat skal være skabende og konkurrencedygtige i en nær fremtid.

 

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Først og fremmest fordi det er pisse sjovt! Det er samtidig udfordrende og inspirerende og så berører vi altså ting, som er helt afgørende for dansk erhvervslivs fortsatte evne til at vækste.

Jeg nyder at tage del i- og bidrage til det, og derfor er jeg utrolig glad og stolt af at få æren af endnu et år som jurygruppeformand.

Vi må aldrig miste det fremadskuende, eksperimenterende og energiske mind-set der skal til for at lykkes – også i morgen. Hvis man ønsker at være aktuel, relevant og være med til at definere fremfor at adaptere, så er der en række parametre som bør opfyldes, heriblandt nysgerrighed, tro, evne, kreativitet og mod.

I min optik så er DDA med til at bevare- og fremhæve det faglige fokus på disse og andre emner, ved helt konkret at vise løsninger og cases der eksemplificerer dette. Samtidig så samler vi dansk erhvervsliv og dets samarbejdspartnere i et inspirerende og aktuelt show, hvor det bedste digitale arbejde hyldes. What’s not to like!

 

Morten Grubak

Creative Director VICE

Kategorier:

The Big Idea

Jurymedlemmer:

Esben Amtorp
Digital Direktør, Anew & Envision

Tina Mellergaard
HEAD OF SOCIAL MEDIA, HK

Mulle Juul Korsholm
Head of Campaigns, Folkekirkens Nødhjælp

Nikolaj Boserup
Head of Online & Marketing, CBB Mobil

Peter Steen Litrup
Director Marketing Nordic & Group Craft, PlayStation Nordics

Mads Ravn
Head of Marketing, Brobizz

Jeppe Madsbad Lauritzen
Nordic Marketing Director, Santander Consumer Bank

Thorkild Bjerre
Creative Director & Founding partner, Another

Mads Kold
Creative Director Digital, Liquidminds

Frederik Dufva
Senior Digital Account Manager, Brandhouse a/s

Martin Michael Hansen
CEO & Senior Partner, Umwelt

Mads Tagel
Creative Director, Hjaltelin Stahl

Om Morten Grubak

Morten Grubak er Executive Creative Director hos VIRTUE, Northern Europe (The Creative Agency By VICE).

Bureauet arbejder i krydsfeltet mellem kultur, underholdning og kommerciel kreativitet. Mortens arbejde er blevet omtalt og fremhævet i medier som The Guardian, Forbes, CNBC og BBC og har opnået den højeste internationale anerkendelse hos bla. Cannes Lions, ONE SHOW, Webby Awards og D&AD.

Filantropisk iværksætteri løber i Mortens årer.
Han er medstifter af den telefonbaserede e-handelsplatform Sky.Garden, der giver afrikanske kvinder en mulighed for at omgås de forældede love, der forhindrer dem i at eje deres egen virksomhed. Sky.Garden blev hædret som “Årets Start-up” ved Danish Digital Awards i 2018.

Hvorfor Danish Digital Award?

Moore’s law er en realitet, der rækker langt udover computeres indmad.
Derfor genovervejer DDA årligt samtlige kategorier og forudsiger hvilke parametre fremtidens arbejde skal benchmarke sig imod.

Dermed bliver showet aldrig bare en tilbageskuende branches skulderklap, men en inspiration og en målestok for fremtidens digitale løsninger og kreative idéer.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg er besat af fremtiden – særligt af de idéer, der udfordrer vores forestillinger om den.

Så for mig har den kreative branche altid været en arena for at udfolde mine egne bud på, hvor vi alle sammen er på vej hen.

Derfor har den digitale værktøjskasse altid været den mest inspirerende for mig, helt tilbage til da jeg som den første nogensinde modtog DDA’s fagpris Digital Creative of the Year.
Siden dengang er DDA kun blevet mere fremadskuende, og er til stadighed et sted jeg finder mine egne perspektiver spejlet.

Jesper Thyssen

Head of CRM & Digital Marketing Danske Licens Spil

Kategorier:

Digital Transformation & Organisation

Jurymedlemmer:

Mads Jensen
CCO, Søstrene Grene

Lise Fink Vadsholt
CMO, Købstædernes Forsikring

Martin Wolf
Nordic Digital & Business Development Director, L´Oréal

Peter B. Kreilgaard
Head of Marketing, Coop

Christian Ruud
Partner, Pentia

Michael Stein
Head of Marketing, Semler Mobility

Michael Gamst
Director, Brand & Marketing, Nykredit

Anne Mette Koch
CCO, danbolig

Kenneth Christiansen
Head of Marketing and CRM, Codan

Bjarke Mads Sejersen
Head of Digital, Satair

Anders Bo Frost Paulsen
Digital Transformation Director, Danfoss

Om Jesper Thyssen

Jesper Thyssen har igennem de seneste 8 år siddet for bordenden af Den Digitale Transformation i Danske Spil, hvor man har in-houset den digitale værdikæde fra tech-stack, data, medieaftaler og organisation. Jesper leder i dag en CRM og Digital marketingafdeling bestående af 18 medarbejdere på tværs af Owned & Paid media. Alle CRM, sociale- og digitale kampagner eksekveres in-house i dag, hvor kundeoplevelsen og digital innovation er i centrum på baggrund af de enorme mængder data Danske Spil arbejder med hver eneste dag.

Jesper har sammen med Danske Spil opnået en del priser og nomineringer for digitale indsatser, og i 2017 blev han udnævnt som september måneds digitale talent i Bureaubiz. Senest har han ramt den prestigefyldte The M-List hos Danske Markedsføring for transformationen i Danske Spil. Til DDA i foråret 2019 kulminerede rejsen med hele 5 priser, herunder Årets Digitale Virksomhed og Årets Digitale Profil. Jesper har været med til at digitalisere en retail mastodont som Danske Spil, hvor de i dag er en visionær digital virksomhed og driver en af Danmarks største eCommerce forretninger.

Jesper har igennem 12 år arbejdet med kommunikation og forretningsudvikling i det digitale univers, og er jævnligt foredragsholder til diverse konferencer.

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA er en fantastisk mulighed for at synliggøre de mange digitale visionære aktiviteter, som der knokles med for mange annoncører og bureauer rundt omkring i landet hver eneste dag. Vidensdeling er en altafgørende faktor for vores kontinuerlige udvikling, samt stræben efter at skabe de bedste oplevelser for de danske og internationale forbrugere. Derudover føles det rart at hylde de mennesker og virksomheder som gør en forskel, uanset om det omhandler ekstra profit på bundlinjen eller en optimal brugeroplevelse.

Personligt har jeg efterfølgende mærket større opbakning i organisationen i forbindelse med nomineringer til DDA, samt øget motivation hos de medarbejdere som dagligt arbejder med de cases vi indstiller.

Vi skal hylde hinanden i branchen og her er DDA for mig at se, det bedste sted at udleve drømmen.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg føler mig beæret over at være udvalgt til et awardshow af denne kaliber, så valget var knap så svært da jeg blev spurgt. Jeg lærer enormt meget af de mange dygtige mennesker i juryen og de nomineringer som vi ser fra alle deltagerne, det hele bruges som inspiration i videreudviklingen af mig selv og Danske Spil.

Jeg vil være med til at tegne rammerne for retningen for markedsføring i Danmark, hvor vi hylder de gode kundeoplevelser/relationer, og her er DDA en oplagt platform for at hjælpe visionære mennesker med at få synliggjort deres resultater.

Jeg glæder mig specielt meget over at DDA er blevet mere forretningsorienteret i år, for det er hvad vi skal levere i sidste ende – forretning og ikke enkeltstående løsninger.

Thomas Bjerg

Owner & Chairman TwentyTwenty

Kategorier:

ROI

Jurymedlemmer:

Carina Gjerløv
Country Lead, Google Denmark

Christel Toftegaard Poulsen

Christian Fjeldsøe
Senior Director, Velux

Jakob Møllmann
Nordic Digital Manager, Coca-Cola Nordic

Jakob Hertz
Head of Digital and Online, ROCKWOOL Nordics

Mette Scheel
Marketing Manager, Alka Forsikring

Michael Rahbek
Marketing Director, The Whole Company A/S

Mikkel Lind
Head of Marketing, Communications & Online, TDC NET

Nikolaj Ledet
Marketing Manager , Toyota

Kristine Dam Jensen
Marketing & Communications Manager, Ford Motor Company A/S

Anders Fiskbæk Kragh
Marketingchef, Reitan Convenience Danmark A/S

Lajs Kaznelson Stokholm
Global Category Manager, ARCUS

Om Thomas Bjerg

Thomas er manden bag et af Danmarks multi-award vindende kreative bureau – Very. Fra start har Thomas udfordret konventionerne inden for traditionel reklame. Community Marketing (ikke-forstyrrende marketing) og kultur har været omdrejningspunktet for hans arbejde, men altid med fokus på kundens forretning og bundlinje. Thomas er således manden bag flere lærebogseksempler på styrken og effekten af autentisitet i langsigtet brandarbejde, hvor Somersby lanceringen, Cannes guld for Ford og mere en 60 internationale priser for Volkswagen arbejdet kan nævnes.

Thomas er ejer og founder af TwentyTwenty, næstformand i DDA styregruppen, medejer af flere virksomheder.

Hvorfor Danish Digital Award?

Fordi det er her alle de bedste cases samles, vurderes og inspirerer til at skabe næste generation af digitale arbejder i topklasse. Det er det eneste awardshow i Danmark, som er digital native, og vi har brug for et sted at mødes for at diskutere og hædre det bedste digitale arbejde.

Samtidig er det jo bare interessant at se alle de super stærke cases, møde alle de dejlige mennesker og fejre de bedste i branchen.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Fordi det har potentiale til at blive et internationalt show, som kan markedsføre Danmark, danske virksomheder og danske bureauer. Samtidig har jeg jo erfaringen fra de største internationale awardshows og opbygning af virksomheder. Dette – kombineret med min erfaring med bureau og kommunikation – håber jeg kan bidrage til at løfte DDA ind på den internationale scene.

Hvis jeg som næstformand i styregruppen kan være med til at udvikle et dansk awardshow og måske løfte det til et internationalt awardshow, så er vi lykkedes med et delmål. Den udfordring og rejse vil jeg gerne være med til at lykkes med.

Dorthe Krogh Jensen

Head of Marketing and Customer Engagement Danske Bank

Kategorier:

Commerce

Jurymedlemmer:

Frank Troelsen
CEO, STYLEPIT

Lars Lytton Kejser

Toke Lund
International Ecommerce direktør, Novicell

Trine Rønsbøl
Brand Activation & Strategy Director, Boozt.com

Lise Bloch Thomsen
Ecommerce & Marketing Direktør, Magasin du Nord

Mads Lacoppidan

Martin Hasgard Olesen
Head of Assortment and Marketing, Netto

Eva Lundgren
Group Marketing Director, BC Hospitality Group

Louise Koldsgaard Rasmussen
Senior CX & Brand Manager, Copenhagen Airports

Heidi Teschemacher
CCO, Ecommerce & Marketing Director, Life Extension Europe

Om Dorthe Krogh

Dorthe Krogh er Global Head of Marketing hos Danske Bank Wealth Management, som dækker over følgende brands Danica Pension, Private Banking, Asset Management, Danske Invest samt investerings-journeys på tværs af banken. Dorthe har de seneste 16 år haft forskellige kommercielle positioner både på bureau og børsnoterede selskaber – fællesnævner er positionering, kommunikationsplatforme, go-to-market strategy, omni-eksekvering, forretningsudvikling samt digital salg.

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA er den største Digital & Impact award i Danmark. DDA er et stærkt tiltag som er attraktivt for både annoncør og bureau. Der sættes fokus digitale initiativer, der skaber reel forretningsværdi – det er ikke nok med en god ide, brugen af ny tech etc. Det er ambitiøst og der er stilles store krav til helhedsløsningen med fokus på strategi, kreativitet og resultater. DDA giver muligheden for at hylde brands, der går forrest – og giver adgang til et enormt stort og spændende case bibliotek, som kan være til inspiration for marketeers bredt.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg synes DDA er et stærkt initiativ for branchen, der er vigtigt at bakke op omkring. Derudover giver det mig personlig stor værdi at få indsigt i de mange spændende cases og at mødes med de dygtige profiler, som er med i DDA-juryen. Jeg lærer rigtigt meget af de mange gode cases jeg på kort tid får indblik i, ved at være en del af DDA holdet, samt diskussionerne under votering. Derudover er det også sjovt at få lov at sætte mit aftryk på hvem der gør noget rigtig stærkt og være med til at hylde dem.

Christina Tønnesen

CEO Mensch

Kategorier:

Innovation

Jurymedlemmer:

Bo Damgaard
Managing Director, OMD Danmark

Christian Langballe
Creative Director & Partner, Hello Great Works

Mari-Louise Jonsson
Senior Director, LEGO

Peter Gregersen
Senior User Experience Specialist, MobilePay

Malene Paulli Buchvald
Marketingdirektør, Falck

Anders Koefoed
Head of Digital, Specsavers

Klavs Thorbek
Marketingdirektør, Basisbank

Martin Povlsen
Business Development Director, Adapt

Malin Gardeström
VP Marketing, SAS

Thomas Brandt
CEO, Bates

Carsten Pingel
Head of international investement / e-commerce, Egmont Ecommerce

Casper Claudius Gregersen
Stifter & Partner, GetRoots

Tim Frank Andersen
Chief Digital Officer, Charlie Tango

Om Christina Tønnesen

Christina Tønnesen er, udover sin rolle som managing partner på Mensch, ansvarlig for at lede og udvikle strategiske og kreative processer med stærke resultater. Christina er uddannet strategisk planner og har en særlig indsigt i forbrugernes beslutningsprocesser. Christina Tønnesen elsker at dykke dybt i data, og finde relevante indsigter der kan inspirere kreative processer og forretningsmæssig udvikling

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA er en anledning til at sammenholde og rangordne mange hundrede stykker arbejder, og derigennem etablere en standard for, hvad der er godt.

DDA skaber stor inspiration, og giver mulighed for at anerkende og hylde godt arbejde, som ellers kunne være blevet overset.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg finder det dybt inspirerende, at få indblik i andre cases og se en masse forskellige kreative og innovative løsninger. Jeg har en klar holdning til, hvad der er godt, og jeg vil gerne være med til at finde branchens bedste arbejde, så det kan fremhæves og folkene bag kan blive anerkendt for deres præstation.

Søren Christensen

Client Service Director/Partner Robert/Boisen & Like-minded

Kategorier:

Content Production

Jurymedlemmer:

Jakob Stigler
Co-Founder, Mano

Martin Meyer
Strategy Director, Uncoated

Morten Saxnæs
Head of social media and brand activation, &Co.

Ronni Madsen
VP, M2 Film

Ulrik Feldskov Juul
PR, Karma & Communications Manager, hummel

Olga Bastian
OLGA

Louise Juhl
Director of Marketing and Communication, Copenhagen Capacity

Jesper Laumand
Managing Director, Nordics & Netherlands, Verizon media

Henriette Dudek Povlsen
Marketing- og digitalchef, Zoologisk Have i København

Mads Cramer
Global Head of Brand, Content & Design, Saxo Bank

Om Søren Christensen

Søren Christensen er partner og strategisk direktør hos Robert/Boisen & Like-minded. Søren arbejder både med strategi og udvikling af kreative løsninger og har været på bureauet de sidste 18 år. Søren tror fuldt og fast på at kreativitet er genvejen til effektivitet og arbejder blandt andet derfor meget med at dokumentere effekt på bureauets arbejde.

Hvorfor Danish Digital Award?

Det er på ingen måder, fordi der mangler priser i Danmark. For min skyld kunne man godt fjerne et par stykker, men DDA har bestemt en eksistensberettigelse. Jeg kan godt lide den nye kategoristruktur, som i endnu højere grad differentierer prisen ift. mere klassiske awardshows.

Jeg tror, at det er vigtig, at vi hele tiden kigger på hvor den digitale verden og alle de nye værktøjer er på vej hen. Det giver samtidig også en mulighed for at følge med i hvad der er ’state of the art’ i Danmark.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Det er fagligt interessant at diskutere arbejde med dygtige mennesker, det skaber godt netværk og så synes jeg at DDA’s blanding af bureaufolk og annoncører giver en mere bredspektret debat, som giver indsigt i hvad der foregår på den ’anden side af bordet’.

Simon Ryhede

Global Digital Director Momondo

Kategorier:

Brand Impact - kommercielle, Brand Impact - NGO / Nonprofit

Jurymedlemmer:

Frederik Juul
Head of theatrical distribution, SF Studios

Ida Kinch
Creative Director, Apple

Sofie Svarre
Head of Insight & Strategy , Advance

Katrine Asp-Poulsen
Head of Communications, Kræftens Bekæmpelse

Mette Hørdum
Founder & Managing Director, The Unicorn

Benedikte Larsen
Head of Digital Communications, Novo Nordisk

Vivi Kofoed
Marketing & CRM direktør, Gjensidige Forsikring

Miriam Plon Sauer
Strategy Director, AKQA

Susanne Lund
CEO, Crispin Porter Bogusky

Mia Kristine Overgaard
Leder af Digital Marketing, Tryg Forsikring

Jens Jermiin
CMO & Co-founder, TAKT A/S

Bo Falsig
Partner / CEO, Kompas Kommunikation

Om Simon Ryhede

Simon Ryhede er Global Digital Director hos momondo og har bl.a. ansvaret for at implementere momondo’s globale purpose strategi: “Let’s Open Our World” på tværs af digitale og sociale platforme.

Simon har de seneste 19 år arbejdet i spændingsfeltet mellem den klassiske historiefortælling og udnyttelsen af de digitale og sociale interaktionsmuligheder mellem bruger og brand.

 

 

 

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA et utrolig vigtigt tiltag, da den som en af de eneste awards, der sætter fokus på initiativer, som involverer og ikke mindst aktiverer brugerne på den lange bane. Alene det, at du som bureau eller annoncør kan indsende cases, som er flerårige, er et tydeligt signal om, at den enkeltstående (one-off) kampagne er uddøende.

Derudover er sammensætningen af juryen interessant, da den kobler forretning med kommunikation og kreativitet. Det betyder, at ”begge sider” af bordet taler sammen om, hvad der gør en kommunikationsindsats god og sammen fremhæver de ekstraordinære gode cases.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg ser det som min pligt at deltage, når jeg bliver inviteret. At give noget tilbage til branchen som jeg har været en del af, i så mange år. Og så glæder jeg mig til at være med til at sætte en retning og rammer for de cases og værker, der skal honoreres i kategorien Brand Impact sammen med en utrolig kompetent gruppe af branche folk – både fra bureau og fra annoncørsiden.

Forhåbentlig kan det inspirere andre virksomheder til at forfølge et arbejde, der skaber mere end bare et produktsalg.

Peter Tranberg

Marketingdirektør 3C Retail A/S

Kategorier:

Analytics and AI

Jurymedlemmer:

Elizabeth Fjellerup
Marketing Director, Nordea

Claus Rødgaard
VP Digital Marketing, Nilfisk

Casper Dumont
Business Director, s360

Martin Kronborg
Managing Director, ignite Nordic

Jesper Nyboe
Managing Director, Dentsu

Sebastian Gullak
CEO, Atcore

Frederik Scholten
Head of Marketing and Proposition, 3

Nursel Yildirim
General Manager Denmark, Nodes

Tim Kongsbach
Afdelingschef, Auto IT (Biltorvet)

Om Peter Tranberg

Peter Tranberg er CMO i L’Easy en del af 3CRetail. Med 20 års erfaring inden for digital kommunikation og markedsføring, både på bureau- og annoncørsiden, samt for en lang række internationen virksomheder – er Peter en af branchens erfarne kræfter.

Da jeg fik muligheden for at engagere mig endnu mere i arbejdet omkring Danish Digital Award (DDA), sprang jeg til med det samme! For mig at se, spiller DDA en vigtig rolle i at løfte hele den samlede danske indsats når det kommer til udnyttelsen af de digitale kanaler. Med en af verdens bedst udbyggede digitale infrastrukturer, har Danmark gode forudsætninger for at indtage en førende position når det kommer til integrationen af de digitale kanaler, i alle dele af forretningen. Og det er netop gennem denne integration, at vi skaber de bedst mulige vækstbetingelser for vores virksomheder fremover.

Lad os derfor arbejde målrettet mod at sikre denne udvikling; ved at dele og anerkende de gode indsatser, ved at inspirere hinanden og ved at lære af hinanden! Onwards!

Hvorfor Danish Digital Award?

Jeg ser Danish Digital Awards (DDA) som et kærkommen tiltag for alle der bevæger sig i og omkring de digitale kanaler til hverdag. Hvad enten det er som annoncør, som producent, som forbruger eller en hvilken som helst kombination af disse.

For med DDA, har Danmark fået en platform, hvor annoncører og bureauer har fået lejlighed til mere end blot at fremvise årets værker. Vi har med DDA fået det rum jeg mener vi har manglet. Et sted hvor vi på tværs af brancher/annoncører og bureauer, har mulighed for at få en dybdegående dialog omkring kvaliteten af produktionerne, kompetenceniveauer samt evnen til at se, forstå og leve op til forbrugernes forventninger – Fra strategi over kreativitet og eksekvering for til sidst at stå med resultatet.

Og når alle omkring bordet får en sådan indsigt, så går vi derfra med inspirationen og værktøjerne til at gøre vores arbejde endnu bedre, til at drive udviklingen og anvendelsen af de digitale muligheder i Danmark og til at sikre dansk erhvervsliv og danske organisationers konkurrenceevne fremover.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Godt spørgsmål!

Selvom det i dag er stort set umuligt at tale forretning, markedsføring og kommunikation, uden at forholde sig til brugen af de digitale kanaler, så er det jo faktisk ikke så længe siden, at verden så helt anderledes ud.

Det til trods, er det i gruppen af digitale professionelle, kun forbeholdt de færreste af, at have udbragt en skål da Danmark vandt EM i ’92, at have bygget og optimeret sites til Netscape, eller at have søgt information på nettet via Altavista.

Men dem der har, har været med på noget af en rejse. Fra ’de digitale’ blev placeret i kosteskab, så man kunne tage den frem i ny og næ, for at fortælle omverdenen, at man var med helt fremme i bussen, uden nogen reel intention om at bruge disse ’tosser med et modem’. Til i dag, hvor ingen ved sine sansers fulde fem vil anfægte, at de digitale kanaler er kernen i enhver form for interaktion med forbrugerne.

Disse digitale dinosaurer, der har været med fra starten, har måske mere end nogle andre lært på den hårde måde, at vinderformularen ligger i nytænkning, integration og åbenhed. At det ikke handler om enten/eller men måske lige så meget om ’noget helt tredje’. At alle ved hvordan verden så ud i går, men ingen ved hvordan den ser ud i morgen.

Måske er det fordi jeg er én af dem, at jeg er med i DDA? Eller måske bare fordi jeg i en alder af fyrre år og med stærkt vigende hårgrænse stadig har den røde hårfarve intakt?

Uanset hvad, er jeg bare glad for, at få muligheden for at bidrage med min del. Og jeg lover at gøre mit bedste!

Nanna Engberg

Partner / UX Director ManyOne

Kategorier:

Customer Experience

Jurymedlemmer:

Claus Mackinney-Valentin
Chief Digital Officer, Bolius Boligejernes Videncenter

Jeppe Kruse
Director of UX & Development, Spring/Summer

Mikkel Olesen
Client Director, Creuna

Stine Munk-Stander
Director, Digital Marketing, PANDORA

Tine Lundby Rasborg
Experience Lead, Publicis.Sapient

Pernille Fruensgaard Øe
Head of Industry Facebook, Facebook

Jonas Sylvest
Partner, Hjaltelin Stahl

Simon Lange
Head of UX & Design, IMPACT

Ole Søvsø Nielsen
Head of Sales & Marketing, Fitness World A/S

Nicolas Linde
Founder ◦ Chief Design Officer, Shape A/S

Mads Toft
Founder, BirdsAtFive

Om Nanna Engberg

Nanna er partner og UX Director I Manyone. Hun har I snart 20 år rådgivet virksomheder og organisationer om digital strategi, informationsarkitektur og design af digitale services og produkter, og søger hver dag at skabe et meningsfuldt møde mellem bruger og afsender.

Hvorfor Danish Digital Award?

Danish Digital Award har fra start af søgt at hylde den stærke indsats, der gav noget, og det er så vigtigt. Fremfor at være en branchefest, der hædrer dem der gør det flottest, har DDA altid holdt fast i et fokus på de produkter, kampagner og aktiviteter der skaber positiv forandring – og forankring – i de virksomheder de kommer fra. Det kan kun være til gavn for vores branche, at der er en barre, og at vi sætter den så højt som muligt. Det kan vi blandt andet gøre ved at have en prisfest som Danish Digital Awards.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Når der er en chance for at mødes med de klogeste hoveder og tale om det, der ligger ens arbejdshjerte nærmest, så må man slå til! Jeg glæder mig til at være med til at sætte fokus og retning  i Customer Experience, og til at snakke om hvad der er kvalitet med både annoncører og andre branchefolk.

Michala Svane

Senior Vice President, Sales & Marketing Tivoli

Kategorier:

Personalisation

Jurymedlemmer:

Jimmi Eriksen
Executive Director, Magnetix Linked by Isobar

Brian Carlson
Partner & Client Service Director, Klausen&Partners

Jacob Karne
Creative Director Digital, Subsero

Claus Sande Hansen
Head of Segment Marketing, Kvadrat

Line Nielsen
Head of CRM & Campaigns, Scandlines

Terese Lund Johannesen
Marketingdirektør, Det Danske Klasselotteri

Fine Deleuran
Digital Manager, McDonald’s / Food Folk Denmark

Peter Therkildsen Schlegel

Jesper Isholm
Kreativ direktør, Nordlid ApS

Rikke Sanggard Petersen
Head of Digital, Norlys

Om Michala Svane

Michala Svane sidder som Vice President of Sales and Marketing i Tivoli, med ansvar for en afdeling på 36 medarbejdere og Tivolis produktudvikling, kampagner, salgsstrategi og de sociale- og digitale kanaler.

Michala har arbejdet med digital forretningsudvikling i mere end 15 år og har vundet en række priser for sit arbejde med bl.a. omnichannel og digitalisering.

Hvorfor Danish Digital Award?

Med DDA får vi lov at hylde dem, der år efter år løfter barren for, hvordan de digitale kanaler kan indgå som en uundværlig spiller i firmaets marketingmix – ikke bare som et add-on eller en enkeltstående gimmick, men med afgørende målrettede indsatser, der skaber konverteringer og forretning.

Især med de sociale kanaler ser vi i disse år stærke eksempler på, hvordan virksomheder interagerer og involverer deres (potentielle) kunder og derved skaber nye indsigter og muligheder for vækst og loyalitet.

I en verden, hvor vi både som annoncører eller bureau, er hurtigt videre med arbejdet med den næste kampagne, er det befriende at tage sig tid til at sætte lys på dygtige menneskers arbejde og lære fra de bedste. Det er med til at løfte os både som branche og som fagfolk.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg nyder at være i selskab med dygtige mennesker, som man altid finder i DDA-juryen og så lærer jeg rigtig meget af de mange gode cases, der bliver indstillet og efterfølgende drøftet i juryen. Det er som om at være på en intensiv marketing-bootcamp, der sikrer, at man selv holder sin faglige værktøjskasse ajour.

Derudover uddeler jeg gerne kærlige spark over skinnebenet til dem, der ikke har et klart forretningsmæssigt formål med deres content og tilstedeværelse på digitale og sociale kanaler.
Og nå ja.. så plejer det at være en ret hyggelig fest 🙂

Ralf Lodberg

CCO & Partner Advice

Kategorier:

Digital Differentiation & Design

Jurymedlemmer:

Agnete Sylvest
Head of Digital Media, Visit Denmark

Karin Hallum Hougs
Director Web Engagement and Digital Marketing, GN Hearing

Mikkel Andreas Heideby
CCO & co-owner, Sunrise

Nicolai Wichmann
Kontaktdirektør, Frankly

Thomas Hvidt
Head of Digital Marketing & Media, Carlsberg Danmark

Stine Darby
Head of Partnership Activation & Sales, B&O

Stine Kalmer Jørgensen
co-founder, dreamplan.io

Anders Holm Larsen
Managing Director, Bold Scandinavia

Anne-Marie Kindberg
CMO/COO, MICROSOFT

Mikkel Jespersen
CEO, 1508

Om Ralf Lodberg

Ralf er CCO og partner i Advice og har været med til at bygge bureauet op fra 15 til 120 passionerede mennesker, der udvikler strategisk funderede løsninger, som er digitale i kernen og kreative i eksekveringen. Udover sin ledelsesmæssige rolle er Ralf meget aktivt involveret i en række af bureauets kunder og brænder for fagligheden og den stærke løsning. Udgangspunkt for Ralf har altid været ’the magic connection’ hvor brandet både gør noget godt for forbrugeren, samfundet og forretningen.

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA er en vigtig begivenhed fordi den samler en masse kloge hoveder og alt det bedste arbejde her i landet. Det er vigtigt, hvis vi som nation vil bygge videre på den opmærksomhed udlandet har fået på det kreative og digitale Danmark. Den helt store styrke i DDA er, at fokus helt naturligt er på digitale løsninger og samtidig stærkt orienteret omkring det gode content. Det er ikke et enten-eller. Og den diskussion er vigtig at løfte i markedet.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Det er fantastisk at få lov til at sætte sig om et bord med nogle af ens dygtigste konkurrenter og tilsvarende knivskarpe ansvarlige for de mest interessante brands og drøfte, hvad godt arbejde er lige nu. Det er så stærkt, at det kan foregå uden territorie-afpisning og dagsordner. Det er et privilegium, jeg ikke ville være foruden.

Thomas Bjerg

Owner & Chairman TwentyTwenty

Kategorier:

Digital Activation

Jurymedlemmer:

Kim Plesner-Jacobsen
EVP, Digital Transformation & Strategy, Vertic

Christian Nakskov
Global Head of Digital, Lantmännen Unibake

Jonathan Lang
Global Head of Digital Branding, Ørsted

Lars Hørlyck Christensen
Marketing Director, Kims

Christian Strand
Nordic Managing Director, MARVELOUS

Jacob Holst Mouritzen
Strategisk rådgiver, Holst Mouritzen

Anna Lindqvist
Nordic Marketing Manager, NESCAFÉ

Petter Pablo Sommerfelt-Venegas
CEO, Partner , Zupa

Margit Friis
Head of Marketing, Rosendahl Design Group

Sofia Helgstrand
Media & Communication Leader, Inter IKEA Systems

Anders Eiby
CX Cloud Senior Sales Executive, Oracle

Om Thomas Bjerg

Thomas er manden bag et af Danmarks multi-award vindende kreative bureau – Very. Fra start har Thomas udfordret konventionerne inden for traditionel reklame. Community Marketing (ikke-forstyrrende marketing) og kultur har været omdrejningspunktet for hans arbejde, men altid med fokus på kundens forretning og bundlinje. Thomas er således manden bag flere lærebogseksempler på styrken og effekten af autentisitet i langsigtet brandarbejde, hvor Somersby lanceringen, Cannes guld for Ford og mere en 60 internationale priser for Volkswagen arbejdet kan nævnes.

Thomas er ejer og founder af TwentyTwenty, næstformand i DDA styregruppen, medejer af flere virksomheder.

Hvorfor Danish Digital Award?

Fordi det er her alle de bedste cases samles, vurderes og inspirerer til at skabe næste generation af digitale arbejder i topklasse. Det er det eneste awardshow i Danmark, som er digital native, og vi har brug for et sted at mødes for at diskutere og hædre det bedste digitale arbejde.

Samtidig er det jo bare interessant at se alle de super stærke cases, møde alle de dejlige mennesker og fejre de bedste i branchen.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Fordi det har potentiale til at blive et internationalt show, som kan markedsføre Danmark, danske virksomheder og danske bureauer. Samtidig har jeg jo erfaringen fra de største internationale awardshows og opbygning af virksomheder. Dette – kombineret med min erfaring med bureau og kommunikation – håber jeg kan bidrage til at løfte DDA ind på den internationale scene.

Hvis jeg som næstformand i styregruppen kan være med til at udvikle et dansk awardshow og måske løfte det til et internationalt awardshow, så er vi lykkedes med et delmål. Den udfordring og rejse vil jeg gerne være med til at lykkes med.

Tak til vores sponsorer