“Juryen er rygraden i DDA”

… at den så repræsenterer den absolutte top af branchen, med en overvægt af annoncører
gør kun den videre proces endnu mere interessant.

 

Kim Jong Andersen

Juryformand

Kim Jong Andersen, Juryformand i Danish Digital Awards. Digital og kreativ strateg, headhunter, mad- og filmanmelder, underviser, foredragsholder og blogger.

Kim har arbejdet på både reklamebureauer og digitale bureauer i næsten to årtier for en lang række kendte brands. Har drevet egen konsulentvirksomhed indtil efteråret 2017, hvor Kim tiltrådte stillingen som Director, Strategy & Customer i EYs Advisory Services. Her rådgiver han virksomheder indenfor den markedsvendte del af den digitale transformation. Underviser i digital strategi på CBS, KEA og DJMX. Sidder med i adskillige Advisory Boards, blandt andet Creative North.

Kim hjælper dig med valg af kategorier.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med hvilke kategorier du kan sende ind. Du kan kontakte mig pr. mail eller telefon.

Kontakt Kim på Kim.J.Andersen@dk.ey.com eller mobil 27 79 22 14

Mads Jensen

CCO Søstrene Grene

Kategorier:

ROI

Jurymedlemmer:

Carina Gjerløv

Christel Toftegaard Poulsen
Kommerciel Chef for marketing, branding og digital, Stofa

Christian Fjeldsøe
Senior Director, Velux

Jakob Møllmann
Nordic Digital Manager, Coca-Cola Nordic

Jakob Hertz

Lise Villefrance
Teamleder for Loyalitet & Marketing, ASE

Mette Scheel

Michael Rahbek
Head of Private Label, Dagrofa

Mikkel Lind
Direktør, TDC Group Brand, CSR & Marketing Strategy, TDC Group

Nikolaj Ledet
Marketing Manager , Toyota

Om Mads Jensen

Mads Jensen er CCO hos Søstrene Grene, hvor han sidder med det internationale ansvar for virksomhedens markedsføring, kommunikation og PR og er bestyrelsesmedlem i E-commerce bureauet No Zebra. Mads har de seneste 10 år arbejdet indgående med kommercielle aktiviteter i detailhandlen og fokuseret på at skabe vedvarende forretningsudvikling gennem et ufravigeligt fokus på at etablere stærke kunderelationer og tidssvarende digital platforme

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA bidrager med noget rigtig positivt i forhold til at præge den digitale udvikling og anerkende de organisationer der går forrest. Ambitionsniveauet for DDA er enormt stort og personligt tror jeg, at man netop flytter grænser når drømmene flyver højt. Derfor er jeg glad for, og stolt over, at kunne bidrage med mine kompetencer og erfaring i den vigtige digitale dialog.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Forhåbentligt fordi Dansk Annoncørforening finder min profil interessant og relevant i forhold at kunne præge udviklingen inden for digitalisering. Jeg arbejder aktivt henimod at markedsføring skal være på kundernes præmisser, og mener at vi som branche skal gøre op alt det spamkommunikation der eksisterer. I min verden er det en forkert måde at anskue salg, som snarere skaber negativ værdi end fordrer positiv forretningsudvikling. Lad os vise, hvordan salget øges markant ved i stedet at berige modtagerne. Det er både mere langtidsholdbart og kan samtidig hjælpe til at skabe et andet syn på, hvad markedsføring er.

Jesper Thyssen

Head of Digital Marketing Danske Licens Spil

Kategorier:

Digital Organisation

Jurymedlemmer:

Benedikte Larsen
Head of Digital Communications, Novo Nordisk

Brian Andersen
Senior Director Digital, Jabra

Christian Ruud
Partner, Pentia

Didrik Fjeldstad

Dorthe Krogh Jensen
Vice President, Head of Marketing and Customer Engagement, Wealth Management, Danske Bank

Mads Bjørn-Møldrup

Martin Wolf

Michael Gamst
Marketingchef, Telenor

Michael Stein
Marketing Chef, Volkswagen

Peter B. Kreilgaard
Head of Marketing, Coop

Om Jesper Thyssen

Jesper Thyssen har igennem de seneste 7 år siddet for bordenden af Den Digitale Transformation i Danske Spil, hvor man har in-houset den digitale værdikæde fra tech-stack, data, medieaftaler og organisation. Jesper leder i dag en digital marketingafdeling bestående af 9 medarbejdere på tværs af content produktion, eksekvering og projektledelse. Alle sociale- og digitale kampagner eksekveres in-house i dag, hvor kundeoplevelsen og digital innovation er i centrum på baggrund af de enorme mængder data Danske Spil arbejder med hver eneste dag.

Jesper har sammen med Danske Spil opnået en del priser og nomineringer for digitale indsatser, og i 2017 blev han udnævnt som september måneds digitale talent i Bureaubiz. Senest har han ramt den prestigefyldte The M-List hos Danske Markedsføring for transformationen i Danske Spil. Jesper har været med til at digitalisere en retail mastodont som Danske Spil, hvor de i dag er en visionær digital virksomhed og driver en af Danmarks største eCommerce forretninger.

Jesper har igennem 11 år arbejdet med kommunikation og forretningsudvikling i det digitale univers, og er jævnligt foredragsholder til diverse konferencer.

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA er en fantastisk mulighed for at synliggøre de mange digitale visionære aktiviteter, som der knokles med for mange annoncører og bureauer rundt omkring i landet hver eneste dag. Vidensdeling er en altafgørende faktor for vores kontinuerlige udvikling, samt stræben efter at skabe de bedste oplevelser for de danske og internationale forbrugere. Derudover føles det rart at hylde de mennesker og virksomheder som gør en forskel, uanset om det omhandler ekstra profit på bundlinjen eller en optimal brugeroplevelse. Personligt har jeg efterfølgende mærket større opbakning i organisationen i forbindelse med nomineringer til DDA, samt øget motivation hos de medarbejdere som dagligt arbejder med de cases vi indstiller.

Vi skal hylde hinanden i branchen og her er DDA for mig at se, det bedste sted at udleve drømmen.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg føler mig beæret over at være udvalgt til et awardshow af denne kaliber, så valget var knap så svært da jeg blev spurgt. Jeg lærer enormt meget af de mange dygtige mennesker i juryen og de nomineringer som vi ser fra alle deltagerne, det hele bruges som inspiration i videreudviklingen af mig selv og Danske Spil.

Jeg vil være med til at tegne rammerne for retningen for markedsføring i Danmark, hvor vi hylder de gode kundeoplevelser/relationer, og her er DDA en oplagt platform for at hjælpe visionære mennesker med at få synliggjort deres resultater.

Jeg glæder mig specielt meget over at DDA er blevet mere forretningsorienteret i år, for det er hvad vi skal levere i sidste ende – forretning og ikke enkeltstående løsninger.

Mads Cramer

Head of Brand and Content Saxo Bank

Kategorier:

Commerce

Jurymedlemmer:

Esben Trier
Partner, Firestarters

Eva Lundgren

Christer Andersen
Vice President, Group Marketing, Scandlines Danmark

Frank Troelsen

Lars Lytton Kejser
Country Manager, Episerver

Lise Block Thomsen
Marketingdirektør, Magasin

Michael Ewald Hansen

Peter Jurland

Simon Lange

Toke Lund

Trine Rønsbøl

Om Mads Bang Cramer

Mads Bang Cramer er Head of Branding & Content hos Saxo Bank, hvor han sidder med ansvaret for virksomhedens indholdsproduktion og brandaktiviteter til alle ejede og betalte kanaler. Mads har de seneste 7 år arbejdet med content og digital marketing særligt indenfor den finansielle sektor, og med hans seneste stilling som Digital & Commercial Director fra PR bureauet Geelmuyden Kiese er hans interesse og kompetencer sammenspillet mellem det jounalistiske og kommercielle indhold.

Hvorfor Danish Digital Award?

Den digitale udvikling er kommet for at blive, og jeg er optaget af, hvordan virksomheder og bureauer udnytter nye platforme og digitale muligheder til at udtrykke sig. DDA er bestemt et positivt bidrag i den forbindelse, og noget jeg selv har brugt, når jeg manglede inspiration. Vi har brug for at hylde hinanden for de digitale færdigheder og resultater vi skaber omkring komunkation og marketing, og DDA’en er den helt rette award til dette.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg har et ben i hver lejr. Jeg er optaget af digital markedsføring, og den målbare værdi den skaber, men også, hvilken troværdig stemme PR har når det kommer til digital omtale. Jeg glæder mig til at bidrage med denne indsigt i juryarbejdet i målet om at finde den helt rette vinder til PR kategorien.

Christina Tønnesen

CEO Mensch

Kategorier:

Innovation

Jurymedlemmer:

Frederik Qvitzau
Digital & Social Media Brand Manager , McDonald's

Bo Damgaard
CEO, OMD

Christian Langballe

Mari-Louise Jonsson

Martin Majlund
COO, Sky.Garden

Mikkel Bach-Andersen

Peter Gregersen
Senior User Experience Specialist, MobilePay

Thomas Michael Kolster
Director Design & Creation, Danfoss

Thomas Busk
CEO & Partner, 1508

Peter Ankerstjerne
Konsulent, Service Marketing International

Om Christina Tønnesen

Christina Tønnesen er, udover sin rolle som managing partner på Mensch, ansvarlig for at lede og udvikle strategiske og kreative processer med stærke resultater. Christina er uddannet strategisk planner og har en særlig indsigt i forbrugernes beslutningsprocesser. Christina Tønnesen elsker at dykke dybt i data, og finde relevante indsigter der kan inspirere kreative processer og forretningsmæssig udvikling

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA er en anledning til at sammenholde og rangordne mange hundrede stykker arbejder, og derigennem etablere en standard for, hvad der er godt.

DDA skaber stor inspiration, og giver mulighed for at anerkende og hylde godt arbejde, som ellers kunne være blevet overset.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg finder det dybt inspirerende, at få indblik i andre cases og se en masse forskellige kreative og innovative løsninger. Jeg har en klar holdning til, hvad der er godt, og jeg vil gerne være med til at finde branchens bedste arbejde, så det kan fremhæves og folkene bag kan blive anerkendt for deres præstation.

Søren Christensen

Client Service Director/Partner Robert/Boisen & Like-minded

Kategorier:

Content Production

Jurymedlemmer:

Esben Amtorp

Jakob Stigler
Co-Founder, Mano

Lars Samuelsen

Malene Birkebæk

Martin Meyer

Morten Saxnæs

Mulle Juul Korsholm
Head of Campaigns, Folkekirkens Nødhjælp

Ronni Madsen
VP, M2 Film

Thomas Bjerg
CEO, Very Patchwork

Ulrik Feldskov Juul

Morten Grubak
Creative Director, VICE

Om Søren Christensen

Søren Christensen er partner og strategisk direktør hos Robert/Boisen & Like-minded. Søren arbejder både med strategi og udvikling af kreative løsninger og har været på bureauet de sidste 18 år. Søren tror fuldt og fast på at kreativitet er genvejen til effektivitet og arbejder blandt andet derfor meget med at dokumentere effekt på bureauets arbejde.

Hvorfor Danish Digital Award?

Det er på ingen måder, fordi der mangler priser i Danmark. For min skyld kunne man godt fjerne et par stykker, men DDA har bestemt en eksistensberettigelse. Jeg kan godt lide den nye kategoristruktur, som i endnu højere grad differentierer prisen ift. mere klassiske awardshows. Jeg tror, at det er vigtig, at vi hele tiden kigger på hvor den digitale verden og alle de nye værktøjer er på vej hen. Det giver samtidig også en mulighed for at følge med i hvad der er ’state of the art’ i Danmark.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Det er fagligt interessant at diskutere arbejde med dygtige mennesker, det skaber godt netværk og så synes jeg at DDA’s blanding af bureaufolk og annoncører giver en mere bredspektret debat, som giver indsigt i hvad der foregår på den ’anden side af bordet’.

Simon Ryhede

Global Digital Director Momondo

Kategorier:

Brand Impact

Jurymedlemmer:

Frederik Juul

Bo Falsig
Partner / CEO, Kompas Kommunikation

Lars Bo Christiansen
CMO, Stryhns

Susanne Lund

Thomas Kolster
Director, Goodvertising

Miriam Plon Sauer
Strategisk direktør & Partner, Another

Ida Kinch
Lead Creative Director, Apple

Sofie Svarre
Head of Insight & Strategy , Advance

Olga Bastian
Executive creative director, We Love People

Katrine Asp-Poulsen

Om Simon Ryhede

Simon Ryhede er Global Digital Director hos momondo og har bl.a. ansvaret for at implementere momondo’s globale purpose strategi: “Let’s Open Our World” på tværs af digitale og sociale platforme.

Simon har de seneste 19 år arbejdet i spændingsfeltet mellem den klassiske historiefortælling og udnyttelsen af de digitale og sociale interaktionsmuligheder mellem bruger og brand

 

 

 

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA et utrolig vigtigt tiltag, da den som en af de eneste awards, der sætter fokus på initiativer, som involverer og ikke mindst aktiverer brugerne på den lange bane. Alene det, at du som bureau eller annoncør kan indsende cases, som er flerårige, er et tydeligt signal om, at den enkeltstående (one-off) kampagne er uddøende.

Derudover er sammensætningen af juryen interessant, da den kobler forretning med kommunikation og kreativitet. Det betyder, at ”begge sider” af bordet taler sammen om, hvad der gør en kommunikationsindsats god og sammen fremhæver de ekstraordinære gode cases.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg er først og fremmest stolt over at være inviteret med. Derfor ser jeg det også som min pligt at gå ind i juryarbejdet 110% og ydmygt være med at udvælge og honorere de arbejder, som virkelig gør en forskel.

Med den nye kategori Purpose & Impact glæder jeg mig til at se arbejder, som udover at sælge produkter og services, vil mere. At se cases, hvor virksomheder er aktive medspillere, lokalt eller globalt, i at drive tiltag og initiativer, som starter ændringer i samfundet til alles gavn.

Og hvis jeg kan være med til at honorere initiativer, der gør netop dette via DDA, kan det forhåbentlig inspirere andre virksomheder til at arbejde helhjertet med purpose i deres forretningsmodeller.

Peter Tranberg

Head of Digital Marketing & Brand Activation Yousee

Kategorier:

Analytics and AI, Marketing Automation

Jurymedlemmer:

Morten Storm
Head of eCommerce & Self-Service, 3

Thomas Brandt
CEO, Bates

Tim Kongsbach
Online Manager, EDC

Elizabeth Fjellerup
Marketing Director, Nordea

Kirstine Bernes
Marketing Manager, Interflora

Frederik Jespersen

Anne Mette Koch

Claus Rødgaard

Nanna Baht-Hagen

Mette Hørdum

Nana Bule
CMO, MICROSOFT

Om Peter Tranberg

Peter Tranberg er afdelingsdirektør i YouSee, med ansvaret for den digitale markedsføring og brand activation. Med 20 års erfaring inden for digital kommunikation og markedsføring, både på bureau- og annoncørsiden, samt for en lang række internationale virksomheder – er Peter en branchens erfarne kræfter.

Da jeg fik muligheden for at engagere mig endnu mere i arbejdet omkring Danish Digital Award (DDA), sprang jeg til med det samme! For mig at se, spiller DDA en vigtig rolle i at løfte hele den samlede danske indsats når det kommer til udnyttelsen af de digitale kanaler. Med en af verdens bedst udbyggede digitale infrastrukturer, har Danmark gode forudsætninger for at indtage en førende position når det kommer til integrationen af de digitale kanaler, i alle dele af forretningen. Og det er netop gennem denne integration, at vi skaber de bedst mulige vækstbetingelser for vores virksomheder fremover.

Lad os derfor arbejde målrettet mod at sikre denne udvikling; ved at dele og anerkende de gode indsatser, ved at inspirere hinanden og ved at lære af hinanden! Onwards!

 

Hvorfor Danish Digital Award?

Jeg ser Danish Digital Awards (DDA) som et kærkommen tiltag for alle der bevæger sig i og omkring de digitale kanaler til hverdag. Hvad enten det er som annoncør, som producent, som forbruger eller en hvilken som helst kombination af disse.
For med DDA, har Danmark fået en platform, hvor annoncører og bureauer har fået lejlighed til mere end blot at fremvise årets værker. Vi har med DDA fået det rum jeg mener vi har manglet. Et sted hvor vi på tværs af brancher/annoncører og bureauer, har mulighed for at få en dybdegående dialog omkring kvaliteten af produktionerne, kompetenceniveauer samt evnen til at se, forstå og leve op til forbrugernes forventninger – Fra strategi over kreativitet og eksekvering for til sidst at stå med resultatet.
Og når alle omkring bordet får en sådan indsigt, så går vi derfra med inspirationen og værktøjerne til at gøre vores arbejde endnu bedre, til at drive udviklingen og anvendelsen af de digitale muligheder i Danmark og til at sikre dansk erhvervsliv og danske organisationers konkurrenceevne fremover.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Godt spørgsmål!
Selvom det i dag er stort set umuligt at tale forretning, markedsføring og kommunikation, uden at forholde sig til brugen af de digitale kanaler, så er det jo faktisk ikke så længe siden, at verden så helt anderledes ud.
Det til trods, er det i gruppen af digitale professionelle, kun forbeholdt de færreste af, at have udbragt en skål da Danmark vandt EM i ’92, at have bygget og optimeret sites til Netscape, eller at have søgt information på nettet via Altavista.
Men dem der har, har været med på noget af en rejse. Fra ’de digitale’ blev placeret i kosteskab, så man kunne tage den frem i ny og næ, for at fortælle omverdenen, at man var med helt fremme i bussen, uden nogen reel intention om at bruge disse ’tosser med et modem’. Til i dag, hvor ingen ved sine sansers fulde fem vil anfægte, at de digitale kanaler er kernen i enhver form for interaktion med forbrugerne.
Disse digitale dinosaurer, der har været med fra starten, har måske mere end nogle andre lært på den hårde måde, at vinderformularen ligger i nytænkning, integration og åbenhed. At det ikke handler om enten/eller men måske lige så meget om ’noget helt tredje’. At alle ved hvordan verden så ud i går, men ingen ved hvordan den ser ud i morgen.

Måske er det fordi jeg er én af dem, at jeg er med i DDA? Eller måske bare fordi jeg i en alder af fyrre år og med stærkt vigende hårgrænse stadig har den røde hårfarve intakt?

Uanset hvad, er jeg bare glad for, at få muligheden for at bidrage med min del. Og jeg lover at gøre mit bedste!

Mette Dyhr

Kategorier:

Customer Experience

Jurymedlemmer:

Alix Gillet-Kirt

Asbjørn Poulsen
CEO, MagicPeopleVodooPeople

Charlotte Ejstrup Krogh-Jensen

Claus Mackinney-Valentin

Jeppe Kruse
Director, User Experience, Spring/Summer

Klaus Silberbauer
Partner, THINK

Mikkel Olesen
Client Director, Creuna

Rene Bach Lundgaard

Stine Munk-Stander

Thomas Adamsen
CCO & Senior Partner, Hjaltelin Stahl

Tine Lundby Rasborg

Michala Svane

Vice President Sales & Marketing Tivoli

Kategorier:

Personalisation

Jurymedlemmer:

Brian Carlson
Partner & Client Service Director, Klausen&Partners

Frida Louise Damhus

Jacob Karne

Jesper Laumand

Jimmi Eriksen

Kirsten Dinesen
Direktør, Frontpage Kommunikation & PR

Louise Klüwer
Digital chef, TV 2 Creative, TV2

Maria Viskum

Nanna Vejgaard
Digital Marketing Manager, Copenhagen Airports

Sune Mejding

Om Michala Svane

Michala Svane sidder som Vice President of Sales and Marketing i Tivoli, med ansvar for en afdeling på 36 medarbejdere og Tivolis produktudvikling, kampagner, salgsstrategi og de sociale- og digitale kanaler.
Michala har arbejdet med digital forretningsudvikling i mere end 15 år og har vundet en række priser for sit arbejde med bl.a. omnichannel og digitalisering.

Hvorfor Danish Digital Award?

Med DDA får vi lov at hylde dem, der år efter år løfter barren for, hvordan de digitale kanaler kan indgå som en uundværlig spiller i firmaets marketingmix – ikke bare som et add-on eller en enkeltstående gimmick, men med afgørende målrettede indsatser, der skaber konverteringer og forretning.
Især med de sociale kanaler ser vi i disse år stærke eksempler på, hvordan virksomheder interagerer og involverer deres (potentielle) kunder og derved skaber nye indsigter og muligheder for vækst og loyalitet.
I en verden, hvor vi både som annoncører eller bureau, er hurtigt videre med arbejdet med den næste kampagne, er det befriende at tage sig tid til at sætte lys på dygtige menneskers arbejde og lære fra de bedste. Det er med til at løfte os både som branche og som fagfolk.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Jeg nyder at være i selskab med dygtige mennesker, som man altid finder i DDA-juryen og så lærer jeg rigtig meget af de mange gode cases, der bliver indstillet og efterfølgende drøftet i juryen. Det er som om at være på en intensiv marketing-bootcamp, der sikrer, at man selv holder sin faglige værktøjskasse ajour.
Derudover uddeler jeg gerne kærlige spark over skinnebenet til dem, der ikke har et klart forretningsmæssigt formål med deres content og tilstedeværelse på digitale og sociale kanaler.
Og nå ja.. så plejer det at være en ret hyggelig fest 🙂

Stine Kalmer Jørgensen

Afdelingsdirektør, Digital Innovation, Digital & Marketing Nykredit

Kategorier:

Digital Differentiation

Jurymedlemmer:

Agnete Sylvest
Head of Digital Media, Visit Denmark

Claus Høyer Madsen

Esben Sohl

Karin Hallum Hougs

Kent Stephan Jensen
Partner, Boye & Spellerberg

Line Kierulf Dahl

Mikkel Andreas Heideby
CCO & co-owner, Sunrise

Nicolai Wichmann

Ralf Lodberg
CCO & Partner, Advice

Rasmus Sørensen

Thomas Hvidt

Om Stine Kalmer Jørgensen

Stine har 19 års erfaring med digital forretningsudvikling og lederskab fra forskellige sektorer – i dag som Afdelingsdirektør, Digital Innovation i Nykredit.

Sammen med sit team af design thinkers og data wizards arbejder Stine mod at levere de mest effektive, engagerende og innovative digitale kundeoplevelser i en af Danmarks førende leverandører af finansielle tjenesteydelser.

Stine har en god forståelse for de konkrete udfordringer som opleves i virksomhederne, når nytænkning skal forankres, digitalisering udnyttes og implementering lykkes.

Hvorfor Danish Digital Award?

Danish Digital Award giver mig muligheden for at løfte blikket og blive inspireret af de mange spændende cases og netværke med nogle visionære mennesker, der får energi af med de samme udfordringer som jeg.

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Danish Digital Award er et vigtigt element i det samlede danske digitale landskab og stedet, hvor det seje træk belønnes.

Jeg deltager, fordi det er det rigtige forum at dele ideer, resultater og sprede viden og inspiration på tværs af brancher og virksomheder.

Jeg har været med siden ”det der e-handel” blev overladt til yngste fuldmægtig til nu, hvor digitalisering er et integreret element i enhver forretningsstrategisk diskussion, og jeg glæder mig hvert år til jury-diskussionerne, festen og de skulderklap, der gives der.

Mads Fuhr

General Manager, Operations AKQA

Kategorier:

Digital Transformation

Jurymedlemmer:

Carsten Borup

Claus Nielsen

Jacob Fibiger Jensen

Lars Bjørn Falkenberg

Line Munkholm Haukrogh

Mikkel Josephsen

Natasha Friis Saxberg

Rasmus Friis

Rise Vestergaard

Karsten Stokking

Om Mads Fuhr

Mads Fuhr sidder til dagligt i direktionen hos AKQA Denmark – verdens mest prisvindende design- og innovationsbureau. I Danmark har han det overordnede ansvar for det samlede leveranceapparat på tværs af de to kontorer i København og Århus, som samlet udgør 140 mand. Udover et konstant fokus på drift, forretning og kvalitet, så bruger Mads sin tid indenfor salg, marketing, forretningsudvikling, rådgivning og sparring. Han har de sidst 18 års tid helliget sig arbejdet med at forstå, udtænke samt støtte organisationer i deres rejse mod at skabe bedre, digitale oplevelser og dermed et stærkere forretningsmæssigt fundament. Det har han gjort for mere end 100 forskellige virksomheder i over 17 lande – alt fra startups, C20 til Fortune500 virksomheder. Det har givet ham en dyb indsigt og forståelse for, hvordan virksomheder organiserer sig og hvor udfordringer og muligheder opstår.

 

Hvorfor Danish Digital Award?

DDA er per definition det største digitale marketing award show i Danmark. På femte år har vi insisteret på at identificere og hylde de virksomheder, som tør vise hvad der er muligt – ikke mindst set i lyset af at verden kun er blevet mere kompleks. Det stiller kæmpe krav til organisationer, systemer, løsninger og teknologier, men så sandelig også til de mennesker, der skal formå at skabe værdi heraf. DDA således både den udførte eksekvering, den intelligente implementering, de veltænkte løsninger og de mest effektfulde arbejder på tværs af discipliner. Ligeså vigtigt, så hylder vi det langvarige og – ofte – mere usynlige arbejde og indsats, der ligger i at skabe en reel digital (marketing) transformation og dermed en differentiering i markedet. Det stiller høje krav og det arbejde fortjener at komme frem i lyset og blive vist til inspiration for andre, hvis Danmark fortsat skal være skabende og konkurrencedygtige i en nær fremtid.

 

Hvorfor er jeg med i Danish Digital Award?

Først og fremmest fordi det er pisse sjovt! Det er samtidig udfordrende og inspirerende og så berører vi altså ting, som er helt afgørende for dansk erhvervslivs fortsatte evne til at vækste. Jeg nyder at tage del i- og bidrage til det, og derfor er jeg utrolig glad og stolt af at få æren af endnu et år som jurygruppeformand. Vi må aldrig miste det fremadskuende, eksperimenterende og energiske mind-set der skal til for at lykkes – også i morgen. Hvis man ønsker at være aktuel, relevant og være med til at definere fremfor at adaptere, så er der en række parametre som bør opfyldes, heriblandt nysgerrighed, tro, evne, kreativitet og mod. I min optik så er DDA med til at bevare- og fremhæve det faglige fokus på disse og andre emner, ved helt konkret at vise løsninger og cases der eksemplificerer dette. Samtidig så samler vi dansk erhvervsliv og dets samarbejdspartnere i et inspirerende og aktuelt show, hvor det bedste digitale arbejde hyldes. What’s not to like!