Danish Digital Award Show #DDA20

Vi fejrer landets bedste digitale marketingarbejde med et stort anlagt show på Facebook Live torsdag den 4. juni klokken 19-20.30.

Der er fri adgang for alle, og linket bliver offentliggjort her.

I HOLDER FESTEN, VI LEVERER MAD OG DRIKKE

Vi opfordrer bureauer og annoncørerne til at samle medarbejderne torsdag aften og se showet sammen. I samarbejde med en stor dansk restaurationskæde, kan vi levere en festlig DDA-menu komplet med drikkevarer – dagen efter er jo Grundlovsdag …

Mere information følger.

 

 

KONFERENCIER

Martin Brygmann. Martin er komponist, skuespiller og har en fortid som trommeslager. Han er netop kåret til Årets Vært til Tvprisen 2020 for hans præstation i TV2 Charlie’s program ”En trekant en sang”, hvor han sammen med forskellige solister hylder Danmark´s bedste sangskrivere.

I 2015 modtog Martin Brygmann DJBFA’s komponistpris og han har gennem årene vundet 4 danske Grammy’er bl.a. Årets Danske Hit og Årets Danske Radio Hit for sine kompositioner til Lex&Klatten og Det Brune Punktum. Martin Brygmann udsendte i august 2017 sin første soloalbum ”Bates Delight”.

Martin Brygmann har mange roller bag sig som skuespiller og gav rollen som Far i ”Far til fire” filmene en helt ny vinkel. Derudover  har Martin lagt stemme til den elskede figur Olaf fra Frost.

Martin Brygmann er i øjeblikket i gang med en ny stor dansk musical over HC Andersens Fyrtøjet, der får premiere her i 2020.

Glæd dig til et brag af et show anført af Martin Brygmann – det bliver ikke kedeligt !

 

HOVEDSPONSOR