Danish Digital Award Show #DDA20

Årets DDA-show 2020 skulle have været afholdt den 7. maj i TAP1. Nu rykker det digitale awardshow i stedet online og bliver afholdt før sommerferien.

Coronasmitten får nu Danish Digital Award til af aflyse det planlagte show i TAP1 den 7. maj. Men vinderne blandt de mange gode cases skal naturligvis stadig fejres. Så Danish Digital Award tager sin egen medicin og rykker showet online.

PROGRAM

Kendes endnu ikke – sitet opdateres, så snart planen for det online show er lagt. Vi takker for din tålmodighed og forståelse.

 

 

KONFERENCIER

Martin Brygmann. Martin er komponist, skuespiller og har en fortid som trommeslager. Han er netop kåret til Årets Vært til Tvprisen 2020 for hans præstation i TV2 Charlie’s program ”En trekant en sang”, hvor han sammen med forskellige solister hylder Danmark´s bedste sangskrivere.

I 2015 modtog Martin Brygmann DJBFA’s komponistpris og han har gennem årene vundet 4 danske Grammy’er bl.a. Årets Danske Hit og Årets Danske Radio Hit for sine kompositioner til Lex&Klatten og Det Brune Punktum. Martin Brygmann udsendte i august 2017 sin første soloalbum ”Bates Delight”.

Martin Brygmann har mange roller bag sig som skuespiller og gav rollen som Far i ”Far til fire” filmene en helt ny vinkel. Derudover  har Martin lagt stemme til den elskede figur Olaf fra Frost.

Martin Brygmann er i øjeblikket i gang med en ny stor dansk musical over HC Andersens Fyrtøjet, der får premiere her i 2020.

Glæd dig til et brag af et show anført af Martin Brygmann – det bliver ikke kedeligt !

 

HOVEDSPONSOR